Какво ни предстои през новата седмица? Ще получим ли така чаканите новини? Вижте сами какво са подготвили звездите.

Овен

Вие, Овни, ще сте наистина емоционални в началото на седмицата. Настроенията ви често ще се менят и не е изключено да предизвиквате ненужни конфликти със заобикалящите. Постарайте се да релаксирате и разпускате ефективно, най-добре с творчески занимания, плуване, йога или танци.

След четвъртък ще сте много пробивни и целеустремени и по всяка вероятност ще участвате в различни социални събития. Ще срещате хора, които силно да ви развълнуват и впечатлят, както и такива, които да са ви от полза в последствие.

Телец

Вие, Телци, се очаква да започнете да развивате важен за вас проект в началото на седмицата. Ще срещнете подкрепа от ваши познати.

След четвъртък голяма част от вас ще се отдадат на любов. Ако сте в сериозно партньорство, се очаква да постигнете компромиси и разбирателство с любимия и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни, докато свободните ще постигнат напредък с човек, когото харесват.

Близнаци

Вие, Близнаци, е възможно да сключите важни сделки в началото на седмицата, които ще се окажат много успешни в дългосрочен план.

Ще сте много компетентни при изпълнение на задачите си и ще срещате подкрепа от заобикалящите,

През уикенда някои от вас ще се ангажират с творчески проекти или с различни социални дейности, които може да се окажат много полезни за развитието ви.

Рак

Вие, Раци, е възможно да получите повишение или забавени плащания в началото на седмицата. При всички случаи ще жънете успехи от минали усилия.

В любовен план е възможно да положите началото на нова връзка или да започнете нови начинания с партньора, ако сте обвързани.

Лъв

Вие, Лъвове, ще имате пробив с важен за вас проект в началото на седмицата. Не е изключено да проведете ползотворни срещи с хора, които са важни за израстването ви.

След четвъртък не е изключено да припечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

Възможни са трудности със средствата ви за комуникации и транспорт.

Дева

На вас, Деви, седмицата ще донесе нови знания. Ще успявате да се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си.

Голяма част от вас ще пътуват, флиртуват или спортуват, ще сте авантюристични и пълни с енергия.

След четвъртък е важно да сте внимателни на кого какво казвате, за да не бъдете грешно разбрани.

Везни

Вие, Везни, в началото на седмицата не е изключено да отделите внимание на домовете си, като се преобзаведете или си купите нова вещ или уред или на семействата си, като се погрижите за възрастен роднина, партньора или децата си.

След четвъртък ви очакват големи промени в професионален план. Възможно е да получите важни предложения, благодарение на които биха могли да ви се отворят нови врати за развитие.

Скорпион

При вас, Скорпиони, в началото на седмицата са възможни разправии с колеги или с хора, с които ще ви се наложи да работите по общи задачи или проекти. Добре е да се постараете да не налагате мнението си на всяка цена.

След четвъртък не е изключено да си имате работа с чужди финанси, наследства или кредити.

Някои от вас ще си правят зъби или ще се подложат на медицински процедури или прегледи.

Стрелец

Ако сте родени под знака Стрелец, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с интимни въпроси. Не е изключено да изкарате ползотворно време в компанията на половинката и децата си.

След четвъртък ще потънете в работа и по всяка вероятност ще имате успех с приключването на проект, който сте стартирали преди известно време.

Козирог

Голяма част от вас, Козирози, в началото на седмицата ще намерят своя начин да блеснат сред заобикалящите със знанията, талантите и уменията си.

След четвъртък е много вероятно да решите да афиширате връзка или да демонстрирате привързаността или интереса си към близък до вас човек.

Възможно е да въведете нова диета или спорт в режима си.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата е важно да внимавате на кого какво казвате, за да не бъдете разбрани погрешно и да не се вкарате в излишни конфликти.

След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на дълго време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта на останалите.

Риби

На вас, Риби, началото на седмицата не е изключено да предложи известни трудности и пречки, които с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.

След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. Внимавайте да не започнете отношения, с човек, с когото имате професионални ангажименти, защото има риск да не са много трайни и да ви развалят служебната атмосфера в последствие.