Овен

При вас, Овни, са възможни срещи и важни запознанства през седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения и съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози, но за който сте зациклили.

Вторник и сряда може да не се чувствате особено стабилни финансово, за това е добре да сте внимателни с харчовете и финансовите ангажименти, които поемате.

Към края на седмицата е много вероятно да получите важни новини или съобщения.

Телец

Вие, Телци, ще имате една наистина успешна седмица. По всяка вероятност ще берете плодовете на изминали усилия, които най-накрая ще бъдат възнаградени. Възможно е да получите протекция или похвала от хора, които са важни за вашето израстване и развитие.

В любовен план е възможно нещата около вас много да се раздвижат и да получите интересни предложения.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви чака една пълна с емоции седмица, в която настроенията ви често ще са менят.

В началото на седмицата е добре да си доставяте максимално удоволствия и да намирате достатъчно време за почивка. Много добре биха ви се отразили творчески занимания, плуване, йога или танци.

След четвъртък ще успеете да изненадате околните и да се представите в най-добрата възможна светлина.

Рак

Вие, Раци, ще сте наистина борбени и постигащи през първата половина на седмицата. Очаква се да успеете да въведете в ход важни за вас неща и да сте наистина продуктивни.

След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовната сфера. Очаква се да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни. Свободните от вас ще са по-директни в прелъстяването и по всяка вероятност ще постигнат напредък с обект на тяхната страст.

Лъв

При вас, Лъвове, това може да се окаже седмица на големи промени. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да постигнете голям пробив за неща, които отдавна ви тормозят.

В любовта не е изключено да станете по-откровени и да заявите по-директни позиции,открито говорейки за чувствата и нуждите си, което ще помогне да бъдете разбрани и оценени по начина, по който наистина заслужавате.

Дева

При вас, Деви, в началото на седмицата са възможни разправии с хора от обкръжението, на които е добре да не обръщате внимание и да не ги задълбочавате.

Не е изключено да обърнете сериозно внимание на здравето си и да стартирате нов хранителен режим или спорт.

След четвъртък се постарайте да сте много внимателни с финансовите си дела, за да не ви излъжат да направите грешна покупка или инвестиция.

Везни

Вас, Везни, ви очаква една чувствена седмица, която ще изкарате в обятията на любим човек. Ще се силно романтични, сензитивни и чувствителни.

След четвъртък никак няма да ви се работи и е важно да се стараете да оставате нащрек, ако ви се налага да боравите с пари, подписвате договори или правите важни за бъдещето ви договорки.

Скорпион

Голяма част от вас, Скорпиони, ще успеят да направят силно впечатление на околните и да изпъкнат пред останалите със знанията, талантите и уменията си.

След четвъртък не са изключени семейни ангажименти или изкарване на интензивно време с роднини. При всички случаи ще сте силно интуитивни и ще успявате по един или друг начин да допринесете за комфорта на останалите.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх през седмицата. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

След четвъртък най-вероятно ще успеете да отделите време на ваше хоби или любим спорт или ще се отдадете на авантюристични занимания.

Козирог

При вас, Козирози, началото на седмицата не е изключено да ви предложи трудности и пречки, които с упоритост и дипломатичност ще преодолявате. Ако сте достатъчно старателни и последователни, накрая ще сте доволни от резултата.

След четвъртък ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Водолей

На вас, Водолеи, седмицата ще ви донесе нови знания, които ще използвате както за личностно, така и за професионално развитие. Ще се чувствате пълноценни и удовлетворени.

След четвъртък е възможно покрай социалната си среда да се натъкнете на важни хора, които да са ви от полза в последствие.

Риби

Вие, Риби, ще сте много добре предразположени към заобикалящите ви през седмицата. Ще се стараете да сте в услуга и да помагате дори на хора, които не познавате.

След четвъртък ще сте много активни в работата и ще трупате дивиденти. Възможно е да получите похвала от шефове и подчинени.