Последната седмица на август ще ни донесе много интересни преживявания, но те не би трябвало да ни повлияят прекалено. Какво очаква всяка зодия? Вижте сами:

Овен

Голяма част от вас, Овни, ще се отдадат на заслужена почивка през седмицата. Никак няма да ви се занимава със служебни дела и по всяка вероятност ще пътувате и изследвате нови територии.

Възможно е да успеете да се погрижите за здравето и тонуса си, практикувайки любим спорт или променяйки хранителния си режим.

Телец

Вие, Телци, през седмицата ще демонстрирате престижа и материално си положение пред хора, които харесвате. Бъдете внимателни да не харчите повече от тези, които получавате, и да не създавате грешно впечатление.

В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек и да го накарате да се чувства специален.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с ремонтни дейности, с преаранжиране на дома си или член на семейството ви, който ще има нужда от вашата помощ.

След четвъртък е възможно да ви остане време за ваше хоби, развлечение или срещи с приятели.

Добре е да сте внимателни със средствата ви за комуникации и транспорт и да сте нащрек да не допускате грешки по невнимание.

Рак

Вас, Раци, ви чака една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да се вписвате сред другите. Ще знаете как да се харесате на заобикалящите и как да постигате намисленото без много усилия.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Лъв

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Лъв. Ще успеете да блеснете и да направите впечатление на важни за вас хора.

Докато в началото на седмицата ще сте фокусирани главно върху себе си и начините, по които бихте могли да си доставите удоволствие, след сряда ще сте силно загрижени за околните и ще търсите начини да им угодите, дори на цената на скъпи и не толкова необходими подаръци или развлечения.

Дева

На вас, Деви, началото на седмицата ще предложи интересни новости и внезапни изненади. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни и комуникативни. По този начин най-добре ще успеете да се справите с ново възникналите обстоятелства.

След четвъртък ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре е да отделите достатъчно внимание на близките си хора.

Везни

При вас, Везни, е възможно седмицата да започне леко хаотично и объркано. Ще имате усещането, че нещата ви се получават трудно и с повече усилия, но в крайна сметка бавно ще успеете да отметнете всички намислени задачи.

След четвъртък ще успеете да релаксирате подобаващо и да се отпуснете в компанията на най-близките ви хора.

Скорпион

Вие, Скорпиони, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за активна професионална дейност. Ще жънете успехи и ще стартирате важни проекти.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Стрелец

При вас, Стрелци, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи в професионален план.

След четвъртък ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако най-близките до вас хора имат различни от вашите планове. Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Козирог

Вас, Козирози, ви очакват много интересни събития през седмицата. Ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин ще разширят мирогледа ви и ще ви обогатят.

Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.

След сряда градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Риби

При вас, Риби, в началото на седмицата не са изключени конфликти или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по-нататъшното развитие на връзката.

След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преподредите дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.