Овен

Вие, Овни, ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания.
Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Внимавайте да не се претоварвате и си оставете време за почивка или някакво хоби.

Телец

Вие, Телци, през седмицата ще сте изключително фиксирани върху финансовата и материална част на нещата и ще търсите максимално обезщетение за дейностите, които предприемате. Никак няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си.
Много е вероятно също така да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, може да очаквате да срещнете признание за отминали усилия и да получите похвала и позитивни отзиви за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за съвместна дейност.
Не е изключено да оставите любовта да заден план, но бъдете внимателни, любимият ви човек да не се почувства пренебрегнат и недооценен.

Рак

За вас, Раци, началото на седмицата ще бъде леко напрегнато, а вие няма да сте особено склонни да се преработвате. Най-добре е да успеете да се отделите от хаоса и суетнята на социалната ви среда и да намерите начин да починете и да премислите бъдещите си действия и стратегии.
След средата на седмицата ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти или да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще успеете да се вредите във важен за вас социален кръг или среда и ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Постарайте се да се представите в най-добрата си светлина и внимавайте с прибързаните и недомислени изказвания.
Много е вероятно да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.

Дева

Ако сте родени под знака Дева, през седмицата се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с минимални усилия от ваша страна.
В личен план е възможно да афиширате връзка или да затвърдите отношения с любим човек. Свободните от вас ще получат интересни покани и предложения.

Везни

При вас, Везни, седмицата ще предложи срещи с чужденци, пътувания в чужбина или усвояването на нови академични или развиващи съзнанието и мирогледа ви знания.
Една част от вас ще се впуснат в интересни флиртове и забавления. Други ще заложат на семейния уют и ще прекарат по-голямата част от свободното си време с най-близките си хора.

Скорпион

За вас, Скорпиони, седмицата ще бъде пълна с емоции и интензивни преживявания. Ще сте склонни да драматизирате и да виждате негативната страна на нещата, в които се замесвате. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и да търсите скрити подбуди в действията им. При всички случаи е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано, особено преди да сте си дали достатъчно време да видите нещата в перспектива.
Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции или ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

Стрелец

Фокусът на вашата седмица, Стрелци, ще попадне в сферата на партньорствата. Много е вероятно да изяснявате отношения с най-близкия до вас човек и да сте свръх емоционални във връзка с тези разговори и поради вероятността да имате различия в мненията. При всички случаи е важно да не прибързвате със заключенията си и да броите до десет преди да си изпускате нервите и да сипете обвинения и обиди. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни прозрения и да изгладите нещата по най-добрия възможен за вас начин.

Козирог

Вие, Козирози, ще имате една интензивна седмица, пълна с изненади и неочаквани обрати, както в работата, така и в ежедневния живот. Много е вероятно да си имате дрязги с колеги или работодатели и да търсите своето място в колектива, към който принадлежите.
Колкото по-малко внимание обръщате на останалите и колкото по-фокусирани сте върху себе си и собственото си развитие, толкова по-голям успех ще имате. Към края на седмицата се очаква да сте наистина доволни от резултатите, които сте постигнали.

Водолей

Вие, Водолеи, ще имате приятни изненади през седмицата. Много вероятно е да постигнете нещо, за което от известно време мечтаете.
Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности, любими хобита или пътувания до интересна за вас дестинация.

Риби

При вас, Риби, са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. При всички случаи ще сте много по-затворени от обикновено и ще имате нужда от почивка и разтоварване. През тази седмица е важно да се захващате най-вече с неща, които ви харесват и които ви карат да се чувствате щастливи и удовлетворени от себе си.
През уикенда е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с обект на вашата страст.