Последната седмица на октомври е тук. Какво лиса ни предначертали звездите в следващите няколко топли есенни дни? Нека разберем още сега!

Овен

При вас, Овни, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развитие на връзката. Много е вероятно спадът в отношенията да е временен. След сряда ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Телец

Вас, Телци, ви чака една много динамична седмица, в която ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място. При всички случаи е добре да не се пресилвате, за да не пострада здравето ви. Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Близнаци

Вас, Близнаци, в началото на седмицата ви очакват силни трепети и страсти. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол. След сряда ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.
След сряда ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте социално-активни и общителни. Много е вероятно да сте флиртаджийски настроени и да успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Лъв

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Лъв. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. След сряда не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Дева

Голяма част от вас, Деви, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Везни

На вас, Везни, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало. Много е вероятно хората около вас да ви видят в нова светлина и да им направите силно впечатление с възможностите и уменията си. След сряда ще успеете да си припечелите допълнителни финанси. Добре е също така да сте отворени към нови перспективи и възможности в бизнеса или работата си, които по всяка вероятност ще ви се предложат тази седмица и благодарение, на които ще ви се отворят нови врати.

Скорпион

При вас, Скорпиони, е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда да се отделите от хорската суетня, за да си починете. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките си хора. След сряда ще станете много по-общителни. Много е вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да разширят мирогледа ви и да ви допаднат за по нататъшно общуване.

Стрелец

Вие, Стрелци, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка. Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на почивка или някое хоби.

Козирог

При вас, Козирози, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще. След сряда ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби. Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако най-близките до вас хора имат различни от вашите планове. Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Водолей

Вие, Водолеи, в началото на седмицата може да сте силно ангажирани с близък до вас човек и да сте на романтична вълна, търсейки близост и разбиране от него. Свободните от вас по всяка вероятност ще се впуснат във флиртове и закачки. След сряда при някои от вас са вероятни пътувания в чужбина или общуване с чужденци, при други занимания с правни или философски въпроси. Много е вероятно също така да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин.

Риби

Вас, Риби, ви очакват много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят. Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.