Овен

На вас, Овни, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало. Много вероятно е да покажете свое ново лице пред света и да успеете да изненадате приятно околните със знанията и възможностите си.

Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате и да се възползвате на максимум от предоставящите ви се възможности.

След сряда не е изключено да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите.

Телец

Вие, Телци, по всяка вероятност ще сте доста отнесени и мечтателни в началото на седмицата. Добре е да намерите време за почивка и разпускане, време само за вас и за най-близките ви хора. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте.

След сряда ще сте много по-концентрирани и ефективни и по всяка вероятност ще постигнете значителни успехи с нещата, с които се захващате.

Близнаци

Вие, Близнаци, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Възможно е да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма ще са ви полезни със съвет или препоръка.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да намерите време за почивка и релакс, отдавайки се на любимо ваше хоби или спорт.

Рак

При вас, Раци, работата и печеленето на пари ще бъдат приоритетни в началото на седмицата и е много вероятно да сте много успешни, докато отмятате задачите си и контактувате с колегите или клиентите си.

След сряда ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да имате моменти на изясняване с най-близкия до вас човек, но те ще са по-скоро градивни, отколкото деструктивни.

Лъв

Вас, Лъвове, ви очаква една много динамична седмица, пълна с предизвикателства, интересни събития и предложения. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, които да ви развълнуват и разнообразят.

Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на развлечения, спортове, хоби или процедури, както и да промените визията или представянето си пред хората.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да сте доста черногледи, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.

След сряда доста ще успокоите топката, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата не са изключени неразбирателства с партньора. Постарайте се да не го съдите прекалено строго и да не сте прекалено изискващи.

След сряда отношенията ви доста ще се успокоят и ще успеете да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Скорпион

Вас, Скорпиони, ви чака една много успешна седмица, в която ще сте доста общителни и харесвани. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Стрелец

Вие, Стрелци, по всяка вероятност доста ще си развържете джобовете през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки.

В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Много е вероятно да изживеете силно романтични моменти и да успеете да разпуснете в приятна атмосфера.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с ваш по-възрастен роднина или с друг член от вашето семейство. Някои от вас ще се впуснат в ремонтни дейности или в преаранжиране на дома си, докато други ще се отдадат на кулинарни експерименти.

След сряда ще сте на романтична вълна и заетите от вас ще изненадат половинката с мил жест или дума, докато свободните ще имат шанса да пофлиртуват и да задълбочат отношенията си с човек, който силно ги привлича.

Водолей

Голяма част от вас, Водолеи, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Риби

Вие, представители на зодия Риби, в началото на седмицата ще успеете да намерите своя неповторим начин да блеснете и да направите впечатление на заобикалящите. Някои от вас ще изхарчат голяма сума пари, купувайки си нещо скъпо и не дотам полезно, докато други ще променят визията или прическата си.

След сряда ще сте изключително комуникативни и общителни и не е изключено да получите интересни новини, обаждания или съобщения.