Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата може да сте леко унили и негативно настроени. Не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.

След средата на седмицата и по време на почивните дни ще станете по-оптимистични, общителни и екстровертни. Голяма част от вас ще срещнат хора, с които да изкарат приятно времето си и с които да се позабавляват.

Телец

Вие, Телци, в началото на седмицата може да решите да се доказвате на любовния фронт. Ще демонстрирате лесно чувствата си и ще правите ценни жестове за важен за вас човек, които ще бъдат добре приети и оценени.

След четвъртък ще започнете да планирате посрещането на новата година и по всяка вероятност ще празнувате сред много хора. Възможно е докато се забавлявате да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Близнаци

Ако сте родени под знака Близнаци, ви очаква една доста динамична седмица. В работата ви не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, към която да ви се наложи да се напасвате.

В любовта очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят по време на почивните дни.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата може да решите да се доказвате на любовния фронт. Ще демонстрирате лесно чувствата си и ще правите ценни жестове за важен за вас човек, които ще бъдат добре приети и оценени.

След четвъртък ще започнете да планирате посрещането на новата година и по всяка вероятност ще празнувате сред много хора. Възможно е докато се забавлявате да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Лъв

Вие, Лъвове, е възможно в началото на седмицата да усвоявате нови знания. Или ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация или просто в работата ви ще има изисквания към вас, към които ще се стремите с упоритост да се напасвате.

Внимавайте в стремежа си да блеснете професионално, да не пренебрегнете половинката си и да трябва в последствие да й се реванширате. Постарайте се докато траят почивните дни да обърнете достатъчно внимание на любимия човек и да го накарате да се чувства специален.

Дева

При вас, Деви, са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте максимално обективни и толерантни към другите.

Много е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината и да прекарат празника далеч от дома. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени и динамични.

Везни

Вие, Везни, през седмицата ще сте ангажирани предимно с финансови въпроси. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления, но също така е възможно да се увлечете в празнични покупки и да си поизпразните джобовете.

В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска, но с търпение и постоянство ще имате напредък и в тази сфера от живота ви.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да напреднете по важни въпроси и да направите силно впечатление на заобикалящите в началото на седмицата.

След четвъртък ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения. Много е вероятно близък до вас човек да ви изненада приятно през празничните дни и да предприемете съвместни начинания с него.

Стрелец

При вас, Стрелци, в началото на седмицата са възможни много силни любовни трепети. На моменти може да сте доста мечтателни и отнесени и ще сте склонни да се раздавате, за да зарадвате любимия човек.

След четвъртък може да решите да попътувате и да се позабавлявате с близки и приятели. Внимавайте с консумацията на алкохол и храна, за да не ви стане лошо в последствие.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте доста безпристрастни и обективни в началото на седмицата. Много е вероятно, ако около вас се случват конфликти да успеете да помирите двете страни и да успокоите чуждите страсти.

След средата на седмицата ви се очертава време, прекарано със семейството и децата или с любим човек. Не е изключено по-голямата част от вас да решат да посрещнат новата година в компанията на най-близките им хора и в домашна атмосфера.

Водолей

Вие, Водолеи, е възможно в началото на седмицата да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. Не са изключени също така срещи с хора, с които да правите важни договорки или да кроите бъдещи планове.

След четвъртък ще сте много философски настроени и ще се намерите добър начин да релаксирате и да си починете.

Възможно е, докато траят почивните дни да се натъкнете на хора от миналото ви, с които да имате да наваксвате с приказки и преживявания.

Риби

При вас, Риби, се очертава една много интересна и динамична седмица, през която ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Всеки от вас, ще намери своя собствен начин да блесне и да направи впечатление на заобикалящите.

В работата ще сте мотивирани и амбицирани да давате всичко от себе си.

Същото важи за любовния фронт. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си докато свободните ще омагьосват с чар и флиртаджийски умения представителите на противоположния пол, особено по време на посрещането на новата година.