Овен

В началото на седмицата е възможно вие, Овни, да сте силно ангажирани с личните си и семейни дела. По всяка вероятност ще обръщате голямо внимание на член от вашето семейство или ще преаранжирате дома си.
Не е изключено да сте с изострени нерви и да се разправяте за незначителни неща с най-близките ви хора.

След четвъртък е възможно да получите интересни доставки, обаждания или съобщения.

Телец

В началото на седмицата вас, Телци, ви очакват силни трепети и страсти. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол.

След четвъртък ще се фокусирате върху печеленето на пари. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте изключително авантюристични в началото на седмицата. Възможно е да се отдадете на любим спорт или хоби, да си направите разходка в планината или да изкарате ползотворно време с познати и приятели.

Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.

След четвъртък не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега и да трябва да поемете повече работа от обикновено.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата не е изключено да имате конфликт или разочарование от познат или приятел, който бързо ще отшуми, но не е изключено да ви остави горчив вкус в устата.

След четвъртък ще успеете да разгърнете потенциала си в службата. Възможно е да направите печеливша сделка или инвестиция.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще сте малко отнесени и никак няма да ви се занимава със сериозни неща. Много е вероятно да имате нужда от почивка и разпускане.

След четвъртък ще станете доста активни в обществен план и по всяка вероятност ще се натъкнете на интересни хора, които да разширят мирогледа ви и да ви допаднат за по нататъшно общуване.

Дева

Вие, Деви, ще използвате седмицата за социални контакти, обществени изяви и учене на нови неща. Ще знаете, как да се харесвате и как да правите впечатление на хората, които ви допадат.

Не е изключено някои от вас да се впуснат да изучават нова, интересна им материя.

След четвъртък ще отделите време на най-близките си хора и семейството.

Везни

В началото на седмицата работата ще бъде приоритетна за вас, Везни. Много е вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.

След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби.

Възможно е да промените визията си, да обогатите гардероба си или да започнете нов спорт или диета.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте доста общителни през седмицата и не е изключено да срещнете интересни хора, с които да излезете и да разпуснете напрежението. Голяма част от вас ще успеят да се отдадат на свое хоби, да отидат на кино, театър или друго социално събитие.

Не е изключено да сте на романтична вълна и да се впуснете във флиртове и закачки. Добре е заетите от вас да внимават да не ядосат половинката с прекалено фриволно поведение.

Стрелец

На вас, Стрелци, ще ви бъде трудно да се задържите на едно място през седмицата. Ще сте в движение и ще сте доста активни, ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят.

След четвъртък ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Козирог

При вас, Козирози, в началото на седмицата не са изключени разправии с партньора или с близък до сърцето ви човек. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си.

След четвъртък са вероятни пътувания в чужбина, занимания с правни или философски въпроси. Много е вероятно да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин.

Водолей

Вас, Водолеи, ви чака една раздвижена седмица, в която ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място.

Свободните от вас ще се натъкнат на човек, когото харесват, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Възможно е да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Риби

Вие, Риби, в дните от понеделник до сряда най-вероятно ще спечелите допълнителни средства или ще получите забавени плащания.

След четвъртък са възможни важни служебни ангажименти или срещи с високопоставени лица, които могат да се окажат решаващи за бъдещото ви професионално развитие.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.