Овен

На вас, Овни, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало или усилено напасване към промени, наскоро настъпили във вашия живот. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате.

След сряда ще сте силно насочени към печеленето на пари и изясняването на финансови въпроси. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора, за да не се почувстват пренебрегнати от вас.

Телец

Вие, Телци, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Близнаци

При вас, Близнаци, е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда да се отделите от хорската суетня, за да си починете и да отделите време само да собствените си нужди или на тези на най-близките ви хора. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте.

След сряда ще успеете да намерите време, в което да релаксирате подобаващо и да се отпуснете. Насладете му се.

Рак

При вас, Раци, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.
След сряда ще се фокусирате върху личните си отношения и върху половинката. Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако най-близките до вас хора имат различни от вашите планове.

Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Лъв

Вас, Лъвове, ви очакват много интересни събития през седмицата. Трудно ще ви бъде да се задържите на едно място и да си починете, но за сметка на това ще имате възможност да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин ще разширят мирогледа ви и ще ви обогатят.

Много е вероятно да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересни развлечения или процедури или да промените визията или представянето си пред хората.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата може да се затваряте и изолирате от околните. Не е изключено да приемате нещата по-дълбоко от обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват.

След сряда градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Везни

При вас, Везни, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развитие на връзката. Много е вероятно спадът в отношенията да е временен.

След сряда ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Скорпион

Вие, Скорпиони, по всяка вероятност доста ще си развържете джобовете през седмицата и ще успеете да демонстрирате престижа си с материално положение или нови придобивки.

В любовен план ви очакват силни трепети и страсти. Добре е да откриете чувствата си пред любимия човек и да му отделите достатъчно време и внимание.

Стрелец

Вас, Стрелци, ви чака една много успешна седмица, в която доста добре ще успявате да се вписвате сред другите и да разпускате ефективно. Внимавайте все пак да не се увлечете в забавления и да не прекалите с консумацията на алкохол, храна и удоволствия.

След сряда не е изключено да си имате работа с чужденци, правни или философски въпроси.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.

След сряда ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте много социално-активни и общителни. Свободните от вас по всяка вероятност ще се впуснат във флиртове и закачки, докато заетите ще отделят време на партньора.

Водолей

Голяма част от вас, Водолеи, ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни. Не е изключено да получите важни за вас новини, обаждания или съобщения.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Риби

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Риби. Ще успеете да припечелите допълнителни средства и по всяка вероятност ще блеснете в службата.

Докато в началото на седмицата ще сте фокусирани главно върху себе си и начините, по които бихте могли да напреднете професионално, след сряда ще сте загрижени за околните и ще търсите начини да им угодите, дори на цената на скъпи и не толкова необходими подаръци или развлечения.