Овен

Вас, Овни, ви очакват много интересни обаждания и срещи с нестандартни и оригинални хора, които силно ще ви впечатлят и по всяка вероятност ще ви отворят нови врати и възможности.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Телец

При вас, Телци, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не изпадате в крайности и да сте достатъчно толерантни към другия.

След сряда ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви чака една много динамична седмица, в която ще сте изключително продуктивни и активни. Ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място. При всички случаи е добре да не се пресилвате, за да не пострада здравето ви.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата ще сте на силно романтична вълна. Много е вероятно силни трепети и страсти да ви разконцентрират да си вършите нормалните ангажименти и да сте доста мечтателни. При всички случаи ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол.

След сряда ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.
След сряда ще сте доста флиртаджийски и купонджийски настроени. При всички случаи ще впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Не е изключено да се отдадете на някакво хоби или развлечение или да предприемете кратки пътувания.

Дева

Голяма част от вас, Деви, може би ще се впуснат в кратки пътувания към интересни дестинации тази седмица. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.

Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.
Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Везни

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Везни. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

След сряда не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Скорпион

На вас, Скорпиони, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало. Много е вероятно хората около вас да ви видят в нова светлина и да им направите силно впечатление с възможностите и уменията си.

След сряда ще успеете да си припечелите допълнителни финанси. Добре е също така да сте отворени към нови перспективи и възможности в бизнеса или работата си, които по всяка вероятност ще ви се предложат тази седмица и благодарение, на които ще ви се отворят нови врати.

Стрелец

Вие, Стрелци, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата, за да прекарате време с най-близките си хора и в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на почивка или някое хоби. 

През втората половина на седмицата ще се впуснете в социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.

Козирог

При вас, Козирози е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда да се отделите от хорската суетня, за да си починете. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките си хора.

След сряда ще станете много по-общителни. Много е вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да разширят мирогледа ви и да ви допаднат за по нататъшно общуване.

Водолей

При вас, Водолеи, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи на професионалното поприще.

След сряда ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби. Възможно е да сте силно заредени с очаквания и леко да се разочаровате, ако най-близките до вас хора имат различни от вашите планове. Постарайте се да сте максимално консенсусни и отзивчиви към чуждите нужди. По този начин най-лесно ще намерите баланса в отношенията си с oстаналите.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата може да сте силно ангажирани с близък до вас човек и да сте на романтична вълна, търсейки близост и разбиране от него. Свободните от вас по всяка вероятност ще се впуснат във флиртове и закачки.

След сряда при някои от вас са вероятни пътувания в чужбина или общуване с чужденци, при други занимания с правни или философски въпроси. Много е вероятно също така да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин.