Последната седмица на месец септември ни обещава хубаво време, емоции и много изненади. А какво са ни подготвили звездите тази седмица?

Овен

При вас, Овни, седмицата ще започне малко колебливо и неуверено, но към сряда повечето от вас ще се оптимизират, ще наберат сили и ще станат достатъчно продуктивни, за плановете им да бъдат успешно реализирани.
Препоръчително е да сте внимателни във връзка с общуването си с другите и да не казвате веднага нещата, които ви хрумват, понеже има риск да развалите отношенията си с някого от обкръжението заради прекалена откровеност или прибързаност.

Телец

Вие, Телци, ще сте влюбени и доста мечтателни през седмицата. По всяка вероятност ще имате сърдечен трепет и вълнение към човек, който отдавна ви е влезнал под кожата. Към края на седмицата ще имате шанса да се доближите повече до него и да задълбочите отношенията си. В работата по всяка вероятност ще срещнете хора, които да са ви от полза и да ви отворят нови врати. Много е вероятно да напредвате бавно, но стабилно в избрана от вас посока.

Близнаци

Вие, Близнаци, в началото на седмицата ще успеете да блеснете в службата и да направите впечатление на шефове и висшестоящи. Ще напредвате бавно, но сигурно към важна за вас цел и ще трупате дивиденти. След средата на седмицата ще имате възможност да изкарате време с приятели и съмишленици и да се позабавлявате с тях. Не е изключено да участвате в социални събития и да се срещнете с интересни хора, които по някакъв начин да са ви полезни и да разширят мирогледа ви.

Рак

На вас, Раци, в началото на седмицата, може да ви се наложи да учите нови и интересни неща. Не са изключени също така занимания с философски или правни въпроси или пътувания в чужбина. След сряда по всяка вероятност в службата и при колегите си ще имате новости и нововъведения. Не се дръжте надменно, ами се старайте да намирате общ език, с хората, които ви се изпречват на пътя, понеже някой от тях може да се окаже ключова фигура в живота ви в последствие и да ви помогне в труден за вас момент.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъва, се очаква седмицата ви да е доста нестандартна и изпълнена с внезапни обрати и изненади. Възможно е да ви се наложи да правите неща, които по принцип избягвате и да усвоявате знания, които сте мислили, че няма да ви трябват. Важното е, че ако съумеете да запазите спокойствие, ще имате добро развитие и напредък по важни въпроси. Не са изключени ангажименти с близки или роднини, на които под една или друга форма да ви се наложи да помогнете.

Дева

Вие, Деви, ще си имате разправии и пререкания с половинките, най-вероятно във връзка с разпределянето на семейния бюджет. Постарайте се да сте достатъчно толерантни и да виждате и противоположната гледна точка. По този начин ще сте максимално обективни и по-добре ще стигате до консенсус. След сряда е възможно да имате ангажименти по кредити, общи финанси, инвестиции или наследства. Някои от вас ще си правят изследвания, зъби или друг вид медицински интервенции, други ще се интересуват от правни или философски въпроси.

Везни

Вие, Везни, ще имате неочаквани обаждания, съобщения или доставки през седмицата. Вероятни са също така и кратки пътувания или екскурзии. В работата се постарайте да сте максимално съсредоточени, за да не пропуснете важни детайли и да не останете измамени при някой договор или сделка. В любовен план са възможни пререкания с любимия, които обаче бързо ще преминават.

Скорпион

Вие, Скорпиони, се очаква в началото на седмицата да сте наистина успешни в обществен план и да направите впечатление на важни за вас хора. Някой от вас ще демонстрират нови придобивки или ще афишират връзка пред останалите. Към края на седмицата голяма част от вниманието ви, ще се върти около финансовите ви дела. Ще си правите равносметка и ще се опитвате да сте спестовно настроени и прагматични.

Стрелец

При вас, Стрелци, може да се очаква да изникнат конфликти в семейството, на които ще бъде важно да не обръщате внимание, за да не ги задълбочите. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. Към края на седмицата ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирога, значи тази седмица ще бъде наистина добра да стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията. След сряда се очаква да ви изникнат семейни ангажименти или работа покрай дома. Бъдете внимателни с по-възрастните членове на вашето семейство, понеже може да имат нужда от вашата подкрепа.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте много грижовни и в услуга на другите през седмицата. Ще обръщате голямо внимание дори на хора, които познавате отскоро, което не е изключено да предизвика ревност при най-близките ви, които ще се почувстват пренебрегнати или застрашени. Бъдете внимателни във финансов план, понеже съществува риск от необмислени харчове и загуба на пари. Каквото и да правите, най-важното е да запазвате баланса и да не се изхвърляте.

Риби

При вас, Риби, се очаква седмицата да бъде успешна и пълна с възможности, както за личностно, така и за професионално развитие. Много е вероятно доскорошен флирт да се задълбочи и да прерасне в нещо сериозно, с потенциал за развитие. Не е изключено да решите да обърнете внимание на здравето и тялото си, като започнете нов спорт, промените или подобрите визията или смените диетата си.