X

Седмичен хороскоп (от 29.08. до 04.09.)

от в 09:00 на 29.08.2016 в Хороскоп

Оцени тази статия:
Седмичен хороскоп (от 29.08. до 04.09.) Селена Астро

Седмичен хороскоп (от 29.08. до 04.09.)

Седмичен хороскоп (от 29.08. до 04.09.)

Овен

Вие, Овни, ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да напреднете по важни въпроси и да направите силно впечатление на заобикалящите в началото на седмицата.
След четвъртък ще се ангажирате предимно с лични дела и отношения. Много е вероятно близък до вас човек да ви изненада приятно и да предприемете съвместни начинания.

Телец

При вас, Телци, в началото на седмицата са възможни много силни любовни трепети. На моменти може да сте доста мечтателни и отнесени и ще сте склонни да се раздавате.

След четвъртък може да решите да попътувате и да се позабавлявате. Някои от вас ще се спуснат да спортуват, други ще се отдадат на любимо хоби.
Седмицата е идеална за обръщане внимание на визията и тонуса.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще сте доста безпристрастни и обективни в началото на седмицата, и е много вероятно, ако около вас се случват конфликти да успеете да помирите двете страни и да успокоите чуждите страсти.

След средата на седмицата ви се очертава време прекарано със семейството и децата или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Рак

Вие, Раци, е възможно в началото на седмицата да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. Не са изключени също така срещи с хора, с които да правите важни договорки или да кроите бъдещи планове.
След четвъртък ще сте много философски настроени и ще се намерите добър начин да релаксирате и да си починете.

Голяма част от вас ще получат важни новини през седмицата.

Лъв

При вас, Лъвове, се очертава една много интересна и динамична седмица, през която ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Всеки от вас, ще намери своя собствен начин да блесне и да направи впечатление на заобикалящите.

В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. Същото важи за любовния фронт. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си докато свободните ще омагьосват с чар и флиртаджийски умения представителите на противоположния пол.

Дева

Вие, Деви, в началото на седмицата може да сте леко унили и негативно настроени. Не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.

След средата на седмицата ще станете по-оптимистични, общителни и екстровертни. Голяма част от вас ще срещнат хора, с които да изкарат приятно времето си и с които да се позабавляват.

Везни

Вие, Везни, ще решавате любовни въпроси и ще се изяснявате с половинката ви в началото на седмицата. Много е вероятно свободните от вас да са много палави през периода и да се впуснат в нови страстни отношения.

След четвъртък представителите на знака ще получат интересни предложения във връзка с работа и ще са изключително продуктивни.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, ви очаква една доста динамична седмица. В работата ви, не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, към която да ви се наложи да се напасвате.

В любовта очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят.

Стрелец

На вас, Стрелци, в началото на седмицата може да ви се наложи да се доказвате на любовния фронт. Ще сте склонни да показвате чувствата си и да правите дребни, но ценни жестове за важен за вас човек, които ще бъдат добре приети и оценени.

След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели и реализация. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Козирог

Вие, Козирози, ще трябва да усвоявате нови знания през седмицата. Или ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация или просто в работата ще има изисквания към вас, към които ще се стремите с упоритост да се напасвате, учейки се от другите и доказвайки ново ниво на професионализма си.

Внимавайте в стремежа си да блеснете професионално, да не пренебрегнете половинката си и да трябва в последствие да й се реванширате.

Водолей

При вас, Водолеи, са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да ви се наложи да защитавате позициите си. Постарайте се да сте максимално обективни и толерантни към другите.

Много е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени.

Риби

Вие, Риби, през седмицата ще сте ангажирани предимно с финансови въпроси. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да стартирате успешно бизнес начинание.

В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска, но с търпение и постоянство ще имате напредък и в тази сфера от живота ви.

 


Теми   зодии | седмичен хороскоп

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.