Овен

В началото на седмицата вие, Овни, ще срещнете признание за отминали усилия и ще получите похвала за качествата, уменията и талантите ви. При всички случаи ще успеете да изпъкнете и най-вероятно ще получите интересни предложения за бизнес или съвместна дейност.

След четвъртък не са изключени конфронтации с партньора или с близък до вас човек във връзка с общи финанси или съвместни дейности, на които е важно да не реагирате пресилено и едностранчиво.

Телец

В началото на седмицата вие, Телци, ще имате възможност да стартирате важни за вас проекти благодарение на човек от социалната ви среда. Не е изключено също така да успеете да намерите решение на отдавна тормозещ ви проблем.

След четвъртък ще ви стане леко напрегнато в работа и за това е най-добре да намерите начин да починете и релаксирате.

Голяма част от вас ще са влюбени и доста силно идеалистични по отношение на любимия човек.

Близнаци

В началото на седмицата е възможно вие, Близнаци, да отворите нова страница във вашия живот и да успеете да откриете нови хоризонти, както в личен, така и в професионален план.

След четвъртък ще успеете да срещнете хора, които ще са ви полезни за бъдещата реализация, професионално или личностно развитие. Ще се представите в най-добрата си светлина, но за целта е важно да внимавате с прибързаните и недомислени изказвания.

Рак

Вие, Раци, ще имате нови и интересни преживявания през седмицата. В личен план е възможно да афиширате връзка, да затвърдите отношения с любим човек или да получите интересни покани и предложения.

След четвъртък се очаква да имате голям пробив в кариерата и да постигнете значителни професионални успехи. Нещата ще ви се случват от само себе си и с не много усилия.

Възможно е да промените визията или представянето си пред хората.

Лъв

На вас, Лъвове, седмицата ще предложи интересни флиртове и забавления. Ще прекарате по-голямата част от свободното си време с най-близките ви хора.

След четвъртък може да получите изненадващи обаждания, съобщения или доставки.

Добре е да сте внимателни със средствата за предвижване и комуникация, както и при подаването или получаването на документи.

Дева

За вас, Деви, началото на седмицата ще бъде пълна с интензивни преживявания. Ще сте склонни да драматизирате и да виждате нещата негативно. Не е изключено да си правите прибързани заключения за хората, с които сте в контакт и за това е важно да се постараете да не действате или говорите прибързано.

Не са изключени работа с чужди пари и инвестиции, както и ангажименти покрай наследства, кредити или заеми.

След четвъртък голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Възможно е да попътувате и да разширите мирогледа си.

Везни

В началото на седмицата вие, Везни, ще сте ангажирани предимно с партньорствата си. Възможно е да изяснявате отношения с любимия и да сте свръх емоционални във връзка с тези разговори. Ако съумеете да запазите самообладание, може да стигнете до важни компромиси и да постигнете разбирателство.

След четвъртък ще обогатите гардероба си и ще промените визията си, подлагайки се на различни козметични процедури или манипулации.

Скорпион

Седмицата ще бъде изключително интензивна за вас, Скорпиони. Ще хвърчите по задачи и ще се ангажирате с повече неща, отколкото можете да поемете. В някои случаи е възможно да не довършвате започнатото или да го претупвате, което не е изключено да ядоса заобикалящите ви хора.

След четвъртък ще поглезите близък до вас човек и ще изкарате ползотворно време с него в приятна атмосфера.

Стрелец

За вас, Стрелци, основната тема на седмицата ще бъде любовта. Ще сте изключително чувствителни и любвеобилни и ще имате нужда от близост и рамо, на което да се облегнете и отпуснете.

Голяма част от вас ще успеят да отделят много време и внимание на децата си или ще се отдадат на различни спортни активности или друг вид хобита.

След четвъртък е възможно да въведете промени в хранителния си режим или ще обогатите гардероба си.

Козирог

При вас, Козирози, са възможни семейни ангажименти или работа покрай дома и обзавеждането ви. Ще сте много по-затворени и интровертни от обикновено и ще имате нужда от почивка, разтоварване и домашен уют.

След четвъртък е възможно да се отдадете на любов и романтични изживявания с човек, когото харесвате.

В работата е много вероятно да станете обект на интриги на недоброжелатели.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте изключително комуникативни и общителни през седмицата. Много е вероятно да получите интересни доставки, обаждания или съобщения, както и да предприемете кратки пътувания.

Не е изключено да ви се наложи да трупате нови знания и да черпите информация от различни източници, с цел доказване в службата или вътрешно обогатяване. Добре е да не се претоварвате и е важно да си оставите време за почивка или някакво хоби.

Риби

В началото на седмицата вие, Риби, ще сте изключително фиксирани върху финансовото ви състояние и ще сте много прагматични. Няма да сте склонни да хабите усилията си на вятъра и да не виждате реален резултат от действията си. Ще търсите подобаващо ви се възнаграждение и ще гоните печалба.

След четвъртък е много вероятно да се натъкнете на интересни хора, които да ви обогатят и да разширят мирогледа ви и които в последствие да се окажат ключови за вашия живот, както в личен, така и в професионален план.