Звездите отново са ни подготвили изненади и през тази седмица. Кои зодии ще се радват на спокойствие и кои ще са изправят пред големи предизвикателства? Проверете сами!

Овен

При вас, Овни, седмицата е подходяща за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания. Ако имате много работа през деня, се старайте през вечерите да можете да си доставяте удоволствие и да разпускате напрежението, за да не се натрупва.

Много е вероятно да сте силно привлечени от човек, който е недостъпен, и да кроите планове как да се доберете до него. При всички случаи е важно да действате с финес и деликатно, за да не бъдете отблъснати.

Телец

В началото на седмицата вие, Телци, ще сте силно романтични и ще търсите близостта на човека до вас. Възможно е да му направите интересен подарък или предложение.

Свободните от вас ще бъдат ухажвани от желана посока и ще са много закачливи.

В службата е вероятно да осъществите значителен пробив за нещата, които най-силно ви вълнуват.

Близнаци

На вас, Близнаци, финансовите въпроси ще ви се отдават перфектно през седмицата. Не е изключено да работите по важен бизнес проект и да напредвате в желана от вас посока.

Постарайте се да не хабите усилията си на вятъра и да не се претоварвате и напрягате, ако сте постоянно на педал и под излишно напрежение. С правилното темпо ще постигате максимален резултат.

Рак

Вие, Раци, ще сте много консенсусни и балансирани в началото на седмицата. Преценката ви ще е доста обективна и ще можете да сте много полезни за околните, защото присъствието и думите ви ще успокояват чуждите страсти.

След четвъртък ще успеете да прекарате приятно време със семейството и децата си или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Лъв

Вашата седмица, Лъвове, се очертава да е много интересна и динамична. Много е вероятно да успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Присъствието и компетентността ви ще правят силно впечатление на околните.

След четвъртък ще се отдадете на любимо хоби или спорт и ще имате възможност да се погрижите за тонуса и външния си вид с различни терапии и процедури или зареждане за гардероба ви с дрехи.

Дева

В началото на седмицата вие, Деви, ще успеете да се поглезите с пари, които сте спечелили наскоро.

Не е изключено да ви се наложи да учите нови и интересни неща или да намерите време да потънете в нова дисциплина.

В любовен план със сигурност няма да скучаете. Заетите от вас ще успеят да се разнообразят с половинките си, докато свободните ще омагьосват с чар и флиртаджийски умения представителите на противоположния пол.

Везни

При вас, Везни, е възможно да изникнат проблеми в любовта. С половинката ви ще сте на доста различни мнения по важни въпроси. Постарайте се да сте максимално дипломатични, докато обсъждате нещата и докато излагате гледната си точка.

През цялата седмица бъдете внимателни, докато работите с пари, и се пазете от кражби и заблуди.

След четвъртък не е изключено да получите интересни съобщения, обаждания или доставки.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще получите много интересно предложение в началото на седмицата. Много е вероятно да ви се отворят нови врати за развитие и растеж в професионален план.

След четвъртък ще имате любовни вълнения и ще сте силно заинтригувани от човек, когото харесвате. Възможно е да успеете да прекарате време с него и да се опознаете.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте много активни през седмицата. В работата ви, не е изключено да имате нови колеги, с които да трябва да се стиковате и към които да ви се наложи да се напасвате.

В любовта по всяка вероятност ще имате изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви впечатлят.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата ще се доказвате на любовния фронт. Възможно е да направите голям или ценен подарък на любимия и силно да го размекнете с отношението си.

След четвъртък ще сте по-силно насочени към професионалните си цели. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Водолей

Вие, Водолеи, ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация през седмицата. При всички случаи ще се заливате с информация и ще имате желание да се усъвършенствате.

Внимавайте в стремежа си да блеснете и да се развивате, да не пренебрегнете половинката си или близките ви хора.

Риби

При вас, Риби, са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да имате чувството, че не сте подобаващо оценени и да се потискате излишно. Бъдете внимателни на кого какво казвате, за да не бъдете погрешно разтълкувани впоследствие.

Добре биха ви се отразили кратки пътувания или разходки в планината.