И докато фитнесът и опасните диети добиват популярност, ние ще ви запознаем с далеч по-приятен начин за смъкване на излишните килограми. Сексът винаги е горял калории, но днес ще ви покажем позите, при които се отслабва най-много.

Крака: Баланс
Балансът при тази поза е изцяло женска работа. Тя трябва да използва краката си, за да контролира движенията. Краката са под постоянно напрежение и по този начин се тонизират. Когато се уморите – Сменете позата!



Гърди: Акробат
Осъществява едновременно разтягане на цялата фигура, както и засилено напрежение в областта на ръцете. Тези упражнения помагат за изгаряне на калории, предотвратяват стрийте и помагат за постигането на един стегнат бюст.



Ханш: Дисциплина
Тя сяда върху него, като му обръща гръб. Контролът на движенията е изцяло във ваши ръце. Нагоре и надолу и преди да сте се усетили, излишните калории вече са история. Не забравяйте да смените позата, щом се уморите.



Корем: Катапулт
По този начин напрежението се концентрира върху вашия корем, можете да контролирате и степента на собственото си удоволствие. При по-често изпълнение, позата може да ви донесе наистина стегнат корем или дори „плочки”.



Дупе: Кучешка поза
Идеалната поза за стягане на седалищните мускули и бедрата. Освен това, кучешката поза е много приятна и гарантира стигането ви до оргазъм. Ако ли не, то не спирайте да четете.



Ръце: Камион
Тежестта на тялото ви пада върху ръцете и предимно върху лактите. Бъдете внимателни, за да не се стигне до травми, но и не забравяйте да се насладите на всеки миг с любимия.



Стречинг: Изненада
Силно препоръчвана поза за края на вашата спортна сесия. Идеална е и за двама ви, за да можете да получите оргазъм почти едновременно. Благоприятства дълбокото проникване с добра стимулация на вагиналните стени и
G-точката.