Обичаш лятото? Летните излети сред природата, разходки, слънце и чист въздух. И разбира се, всичко това придружено с похапване на вкусно месо или зеленчуци, приготвени на скара. Апетитният аромат не може да се обърка с нищо друго.

Ако след студената зима всичко това ти липсва, Шеф Ивайло Петков и ние от Делимано България ти представяме Делимано Електрическа грил скара Астория!

Грилът е идеалното решение за къмпинг, за твоята вила, за градинските партита, благодарение на компактния си дизайн. А и разбира се, подходящ е и за твоя дом. Защото вкусът на приготвените ястия е неповторим, а възможностите за рецепти неограничени!

С електрическа скара Астория можеш лесно и бързо да приготвиш пържоли, бургери, пилешко месо, крехки меса, риба. Изпичаш месо с различна дебелина по твой вкус.

Делимано Електрическа грил скара Астория е подходяща също така и за вегетарианци и вегани! Запеченото сирене на грила има неповторим вкус, а грилованите зеленчуци стават бързо и са перфектни за всеки вкус.

За десерт или следобедна закуска може да се поглезите с палачинки, пържени яйца или тостове.

Продуктът се отличава с двойната си повърхност, състояща се от гладка плоча за печене и плоча за печене на грил. Има незалепващо покритие за здравословно приготвяне на храната, а освен всичко това е и с покритие лесно за почистване.

Виж видеото и научи някои интересни идеи за приготвяне на грил скара от Шеф Ивайло Петков!