Нищо не подправя лятото така добре както да излезете от удобния си пашкул и да покажете най-добрата версия на себе си. И това е видът уверена, чувствена и страстна енергия, която носи сезонът на Лъва през 2022 г. Смелият огнен знак възбужда колектива между 23 юли и 22 август, вдъхновявайки всички ни да следваме своето блаженство и да позволим на нашата креативност да блесне. Точно като театъра, сезонът на Лъвовете е свързан с блясък, така че очаквайте да се чувствате особено добре през следващите няколко седмици. Като лъва със смело сърце, който разпалва сърцата ни и творческите ни търсения, ще искате да знаете как точно сезон Лъв 2022 ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Първата половина на сезона на Лъва внася пикантност и драма в любовния ви живот по основен начин – но има и потенциал за някои големи парични движения, ако изиграете картите си правилно. Като цяло сезонът на Лъва ви кара да видите какво се случва, когато залагате на себе си и мечтите си.
Лъвът е фиксиран огнен знак, което означава, че говорим за знак, който е лоялен с вкус към вълнение. Когато слънцето влезе в леговището на лъва, можете да очаквате малко театрални пакости и закачливи летни забежки. Следващият месец е фокусиран върху това да утвърдим себе си, да дадем приоритет на любовта към себе си и да не приемаме живота твърде сериозно. И тъй като Лъвът се управлява от петия дом на творчеството и удоволствието, следващите няколко седмици със сигурност ще изведат вашите артистични страсти на преден план. В крайна сметка, този сезон е напомняне, че е добре понякога да си малко егоист – особено когато става въпрос за преследване на това, което ти харесва.

Докато огненият знак подкрепя стремежите на колектива, през сезона на Лъва има няколко космически хълцания. Възможно е да има драматична финансова промяна, така че дръжте очите си отворени за изненадващи разходи и внимавайте с всякакви преразходи. Уран, планетата на шока и бунта, ще премине през северния възел, който е „обречена фиксирана точка в небето, която показва видовете преживявания, с които ще се сблъскате в живота, за да израснете духовно. Всичко това ще се случи в знака на Телец, който влияе върху вашите ресурси, пари и удоволствия.

Готови ли сте да се вдъхновите от жаждата за живот на Лъва? Продължавайте да четете, за да разберете как сезонът на Лъва влияе на вашата зодия и как да проявите напълно увереността на огнения знак.

Овен

Направете малко място за малко страст, Овни – сезонът на Лъв разпалва вашата зона на удоволствието. С другата огнена зодия Лъв, ще откриете, че следването на вашата страст е на върха на списъка ви с приоритети. Съсредоточете се върху това да поставите себе си и големите си творчески проекти на първо място. Сезонът на Лъва обещава да увеличи интензивността във всички области на живота ви по отношение на изкуството, музиката, творчеството и радостта. Очаквайте прилив на увереност и вдъхновение по отношение на най-новите си творчески начинания. Дръжте очите си отворени за нови възможности да покажете уменията си и да запазите въображението си през това време.

Телец

Вашата социална батерия има ли нужда от сериозно зареждане, Телец? Напоследък сте в движение, но сезонът на Лъва ви дава възможност да натиснете бутона за дрямка, докато подреждате домашните въпроси. Този месец транзитът ви кани да прегърнете вътрешния си диван и да се съсредоточите върху прекарването на времето с вашите приятели и любими хора. Това е добър момент да съсредоточите енергията си и да се погрижите за сърцето и психическото си здраве.

Близнаци

Сезонът на зодия Лъв ви движи във вълна от нови, смели идеи, Близнаци. Носете със себе си бележник, за да записвате потенциални творчески проекти. Но внимавайте с всякаква упоритост, когато става дума за вашите плавни комуникационни умения - може да се подхлъзнете в името на честността. Умът ви ще тича с 1000 мили в минута по време на този транзит. И когато управляващата ви планета Меркурий се премести във вашия четвърти дом на 4 август, очаквайте да установите по-лични лични връзки с любимите си хора, за да ви помогне това да придобиете яснота накъде сте се запътили.

Рак

Докато останалите знаци може да бързат по време на сезона на Лъва, от вас се иска да намалите темпото, Раци. Следващите няколко седмици са за деконструиране на това, което знаете, и за пресъздаване на нови начини за внасяне на комфорт и стабилност във вашето пространство. Докато слънцето в Лъв пресича вашия втори дом на финансите, парите и доходите, е важно да се съсредоточите върху това, което цените най-много повече от всякога. Бъдете внимателни около 11 август, когато луната активира вашия осми дом на емоционални граници и растеж. Време е да бъдете честни относно вашите граници и зона на комфорт, когато става въпрос за близките ви взаимоотношения.

Лъв

Няма нищо, което да може да ви опитоми, Лъвове, и твоето лъскаво ново алтер его също е готово да блесне. Този сезон е свързан с преоткриването на себе си и утвърждаването на лошото ви поведение. Това е страхотно време да преследвате тези огромни цели и да се съсредоточите върху вътрешния си растеж - просто не забравяйте да се погрижите и за другите. Това е идеалното време да започнете нещо ново, което е в съответствие с дългосрочна лична цел, която имате за себе си. И въпреки че ще има няколко напрегнати моменти с няколко ключови транзита срещу вашия слънчев знак, в крайна сметка тези предизвикателства ви помагат да проправите пътя си напред.

Дева

Ако нивата ви на енергия са изпразнени от цялото общуване, което сте направили миналия месец, сезонът на Лъва е чудесно време за презареждане. Съсредоточете се върху интроспекцията точно сега. Идентифицирайте страстите, които държите скрити в психиката си, и си позволете да ги преследвате, въпреки че са непрактични. Сега е моментът да си починете и да помислите и да си върнете малко стабилност в ежедневието си. През това време може да откриете, че сте привлечени от работа със сенки, медитация и духовни изкуства. Прегърнете неизвестното и се съсредоточете върху подмладяването преди вашия сезон следващия месец.

Везни

Сезонът на Лъва е свързан с вашите специални отношения, Везни! Миналият месец беше вашата ера на момичетата, но сега самоуверената огнена зодия ви насърчава да разширите социалната си мрежа по по-свободен и непринуден начин. Чувствате се като себе си, когато сте социални, така че се потопете във всички популярни вибрации този месец с Лъва, който ви подкрепя. Ще се почувствате подтикнати да изследвате нови места, хора и идеи. Очаквайте натоварен социален график – просто се уверете, че отделяте време за себе си, за да презаредите, когато Меркурий премине във вашия дванадесети дом на духовност и размисъл на 4 август.

Скорпион

Готови ли сте за сериозно професионално развитие, Скорпиони? Вие сте естествено страстен, когато става въпрос за постигане на вашите цели, но пламенният Лъв ви подтиква да правите по-смели, дори по-рисковани ходове в кариерата си, които имат потенциал за огромни награди. През този период от време може да се почувствате така, сякаш препятствията магически се преместват от пътя ви. Тази енергия ви кани да се съсредоточите върху личните си цели и кариерни стремежи. Важно е да си припомните, че изборът на идеалния път за вас не винаги е лесен, но в крайна сметка си заслужава.

Стрелец

Сезонът на Лъва разпалва вашия девети дом на пътуванията и знанието, който се оказва вашият управляващ дом. Това е удобно място за слънцето и този сезон зарежда свободния ви дух и ви насърчава да следвате любопитството си по вълнуващи и непознати пътища. Чувствате се вдъхновени, Стрелци? Сезонът на зодия Лъв носи творческа енергия в областите на живота, които са свързани с пътуване и висше образование. Ако сте мислили да се върнете в училище или да изберете нов занаят или хоби, сега е моментът да се възползвате от тази възможност.

Козирог

Рядко разчитате на помощ от другите, Козирози, но сезонът на Лъва променя гледната ви точка. Възможно е да има шокиращи разкрития, особено когато Уран пресича вашия сектор на удоволствието и творчеството, и може да се нуждаете от думи на мъдрост, за да преминете през този период. Не се страхувайте да разчитате на другите или да ги оставите да управляват. Този месец ще бъде важно за вас да разчитате на външните си взаимоотношения и социалните си системи. Може също да се нуждаете от повече емоционална подкрепа през това време, докато преминавате през някои лични откровения, така че не забравяйте да протегнете ръка за помощ този месец, вместо да се оттегляте навътре.

Водолей

Готови ли сте за лятна забежка, Водолей? Този сезон вашата сестринска зодия, Лъв, повдига духа ви - и сърцето ви. Независимо дали сте несемейни или не, любовният ви живот се разгаря, насърчавайки ви да се отворите и да прегърнете романтиката, която ви предстои. Любовта е във въздуха, Водолей и вие се чувствате по-игриви и романтични от обикновено. Чувствате се по-харизматични и общителни през това време, така че се облегнете на уникалните си странности и потърсете партньорствата, които ви карат да се чувствате забелязани.

Риби

Обратно към реалността, Риби - въпреки че напоследък може да ви е трудно да различите кое е истинско и кое не, докато главата ви е в облаците. Сезонът на зодия Лъв ви моли да внесете баланс в ежедневието си и да се съсредоточите върху приоритетите и благосъстоянието си. Но това не означава, че сте изцяло бизнесмен - Лъвът е свързан със забавлението и удоволствието, така че няма да имате проблем да намерите вълнение дори в светското. Миналия месец слънцето в Рак преплува през вашия пети дом на креативност и радост, но след като продължихте без прекъсване през последните няколко седмици, може да се почувствате малко изгубени в морето. Слънцето в Лъв кани малко практичност във вашия свят. Сега е моментът да се стегнете и да започнете нова рутинна тренировка и да създадете системи за организация, които да ви държат на път към постигането на общата цел.