Много е трудно да запазим медения месец за цял живот, но не е невъзможно!

Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец обичат да се изтъкват и да налагат мнението си. За да запазят връзката си обаче, ще се наложи да потушат огнения си темперамент и да се въздържат от агресия. Знаем, че обичате да спорите и сте брилянтни оратори, но съвместният живот с вас никак не е лек. Препоръчваме ви да спортувате и да изразходвате енергията си. Така няма да имате желание да се карате и да спорите у дома. Не навлизайте в опасни теми, които могат да провокират агресия, а ловко ги избягвайте. Ще имате успешен брак, ако запазите чувството си за хумор.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог са чувствителни и раними. Те изискват непрекъснато доказване на любовта, което би могло да бъде уморително. Знаем, че сте много романтични, но не съдете прибързано половинката си. Понякога мъжете и жените говорят на различни езици, ето защо по-добре директно кажете какво искате. 

Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей имат нужда от непрекъснато разнообразие. Те изискват от половинките си да споделят интересите им. Пътувайте заедно, спортувайте, пазарувайте. Важното е да има неща, които ви свързват и обичате да правите заедно.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби са силно интуитивни, уязвими и деликатни. С тях трябва да се отнасят внимателно.  С радост ще ви поднесат закуска в леглото, защото обичат да се грижат за любимите си хора. Понякога имат чувството, че никой не ги разбира и изпадат в крайни състояния.