Зимата бавно, но сигурно върви към своя край и това е една от причините три щастливи зодиакални знака да имат най-добрия седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари. Вселената заедно с помощта на звездите ще сътвори интересни неща за тях.

Със слънцето, което официално проблясва през всеобхватните Риби, ние не само сме склонни да носим розовите си очила, но и се учим да се доверяваме на нещо много по-голямо, отколкото можем да си представим.

Новолунието започва с началото на седмицата, обновявайки се в първата степен на всеобхватните Риби. Намиращо се в непосредствена близост до Сатурн, който е повелител на задачите, това новолуние е еднакво благоприятно, както и ключово за останалата част от годината ви.

В края на краищата, Сатурн - наричан още Бащата на времето - ще активира същия градус още три пъти през 2023 г. Точно за това е важно да използвате своята проницателност, когато определяте намеренията си.

Помислете за това - ако Риби е символ на нашите мечти, подсъзнание, системи от вярвания и връзка с божественото, а Сатурн е свързан със структурите, традициите и дълготрайните основи, то Вселената ви дава всички необходими съставки, за да създадете живота, за който винаги сте мечтали.

В същия ден чувствената и романтична Венера ще дебютира в Овен, променяйки енергията си от емпатична и любяща към ентусиазирана и яростно независима. Венера може и да не се радва непременно на транзита през знака, който е точно противоположен на нейния управляващ знак - Везни, но това не означава, че няма начини да се възползвате от магията на този транзит. Смелостта в любовния живот и творческите ви начинания е добро начало.

На 22 февруари Меркурий ще се хармонизира с Марс в Близнаци, внасяйки интелектуална яснота, която ще ви помогне да осъществите важни планове. Разговори, мозъчна атака и решаване на проблеми, независимо дали в личен план, или чрез интернет. Сякаш това не е достатъчно, за да ви подтикне да вървите напред, Луната ще навлезе в управлявания от Марс Овен същия ден и накрая ще се срещне с Меркурий на 23 февруари. Това е чудесно време за изпращане на важно послание, така че използвайте този момент, за да изясните целите си и да внимавате с метода, който сте избрали за предаването им.

Овен

Готови ли сте за своя близък план, Овни? През вашия знак преминава щастливият Юпитер. На 20 февруари в знака ви ще навлезе друга благотворна планета - тази на любовта, красотата и очарованието. Независимо дали в личен, или в професионален план, богинята на любовта ви удостоява с благословията си, което означава, че ще сте изпълнени с всички вибрации на любовта.

Освен че увеличава шансовете ви да изживеете изпълнен със страст романс, Венера е тук, за да ви помогне да обновите естетиката си и да зададете всички смели тенденции, които ви вдъхновяват.

При все това, ако се чудите дали да споделите част от подбраното от вас съдържание чрез социалните медии, на 22 февруари Меркурий ще хармонизира с вашия небесен управител Марс. Това е отлично време да споделите с масите своето послание, съдържание или интелектуални теории.

Близнаци

Обърнете внимание на своята визуализация, Близнаци. Къде се виждате през следващите няколко години? Какво сте в процес на проявяване?

С подновяването на Луната в Риби и вашия 10-ти дом на авторитета, известността и репутацията в света на 20 февруари, вие сте насърчавани да достигнете до звездите в това време. Също така не се страхувайте да се изявите, тъй като сте напълно подкрепяни от космоса.

В края на краищата, от вас се изисква само ангажираност, но само за да можете да постигнете собственото си желание. В същия ден Венера ще навлезе в Овен и във вашия социално съзнателен 11-и дом на асоциациите, обществените дела и личната свобода.

Това не само ще допълни самочувствието ви, но и ще увеличи вероятността за съвместен пробив на работното място, ако не и за онлайн бизнес, който носи големи печалби. Поемете инициативата!

Стрелец

Преодолявате остарелите системи от вярвания по отношение на дома, семейството и чувството за стабилност, което се дължи на новолунието в Риби на 20 февруари. Същия ден Венера ще навлезе в сестринския ви огнен знак Овен, внасяйки огън в романтичния ви пети дом на любовта, страстта и себеизразяването.

Независимо дали става дума за творчество, или за романтика, едно е сигурно: при този транзит на Венера сте дръзки както винаги. Не позволявайте това да се провали.

На 22 февруари Меркурий ще се срещне с Марс във вашия сектор на взаимоотношенията, което е едновременно продуктивно и успешно в областта на комуникациите. С други думи, поискайте повишението и не се отказвайте от бизнес срещата. Нещо ви е подготвено.