Вартан ще поствети първия концерт част от прощалното ѝ турне на великата рок звезда, за да каже последно сбогом на истинската любов

Малко преди концертите ѝ в България (19-ти и 21-ти април) и няколко месеца след смъртта на рок звездата Джони Холидей, Силви Вартан ще изнесе специален концерт, посветен на бившия си съпруг и техните незабравими години заедно, в легендарната зала Le Grand Rex във Франция. Това ще бъде първият концерт, част от прощалното ѝ турне, озаглавено „Forever Sylvie”.

„След 15 години спокойно мога да кажа, че истинската любов никога не умира. Някои хора успяват бързо да се възстановят и да приемат загубата на любим човек, но аз не съм един от тях. Ще бъде трудно“, споделя Силви.

През март иконата на 60-те ще се върне назад във времето на свободния дух и ще потопи феновете си в няколкочасово носталгично шоу за творчеството на мъжа, съживил рок‘н‘рол музиката във Франция. Във Facebook Силви Вартан също сподели нетърпението си да излезе на сцената в Le Grand Rex за първи път и най-накрая да осъществи детската си мечта.

Следващата ѝ спирка ще бъде родната и скъпа на сърцето България, която Вартан напуска още като малко момиче. Концертът в страната, който изнася през 90-те, е едно от най-разтърсващите преживявания в пъстрата ѝ кариера. Ето защо иконата на френската музика ще се върне за последен път у нас, за да си вземе финално „сбогом“ с любимата си публика в рамките на цели два концерта. Първият е във Варна на 19 април 2018 г. в Двореца на културата и спорта, вторият е на 21 април 2018 г. в София в зала 1 на НДК.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim, бензиностанциите OMV, Билетния център НДК, и на касата на ДКС Варна на цени от 50 до 120 лева.