Позволяваме си да вярваме, че не сме си достатъчни, защото Той не е до нас. Това, което не виждаме, е, че сме го обичали толкова силно и безрезервно и сме се заблудили да обичаме някой, който не си заслужава. Няма как да видим всеки един недостатък на половинката си.

Мъжът, който си тръгва, е онзи, който не си заслужава. Макар и да се е държал идеално, щом си тръгва изведнъж, не бива да се съмняваш в себе си. Всеки има недостатъци, но ние самите решаваме кои са значими, как ще реагираме на тях и колко бързо да се променим.

Ако се примиряваш с отношение, което не е приемливо, и той не те оценява достатъчно, не си заслужава да полагаш дори и малко усилие.

През живота си срещаме различни хора, хора, които ни обичат, които ние обичаме. Понякога те се променят, ние също. Променят се нещата, които заслужаваме и искаме да променим.

Ако желаем отминали неща, които не притежаваме и не можем да си върнем, вината не е в нас. Винаги предстои нещо по-хубаво, нещо ново, за което не знаем, но то е някъде там. Бъди търпелива.