Нямам намерение да започна връзка, която няма да е сериозна. Искам тя да е с правилния човек. Не отварям сърцето си лесно и внимавам.

Ако реша да съм с теб, то това е знак, че наистина държа на теб и съм видяла нещо, което другите не са. Това означава, че ще съм твоя, но и ти трябва да положиш усилия.

А ти? Спри с игричките, изтрий приложенията за срещи и ми се отдай, както аз ще направя за теб. Отделяй ми време. Дръж се зряло и не приемай отношенията ни на шега. Това, което ти давам, очаквам да получа и от теб. Не искам едностранна връзка, не искам само аз да полагам усилия за нея, за да съществува. Искам истинска връзка, която има потенциал да остане за цял живот.

Ако не искаш същото като мен, няма да се получи, колкото и химия да има между нас, колкото и да се забавляваме. Не влизай във връзката просто така. Не съм резервен вариант. Или ще имаме истинска връзка, или ще си останем непознати.

Не смятам, че изискванията ми са прекалено големи, защото не искам нищо прекалено или нещо, което не съществува, а просто да не бъда наранена. Искам дълготрайна връзка, а не просто флирт.

Стигнах момента, в който смятам, че е по-добре да бъда сама, отколкото във връзка, в която не ме ценят и уважават.

Нямам против да съм сама. Тишината в спалнята понякога е приятна. Ако реша да започна връзка и ти да си моята половинка, чувствата ми са истински.

Не обичам смесените сигнали, неизречените комплименти и думи, които другите искат да кажат. Искам да ти покажа какво си ти за мен и да ти докажа, че връзката ни не е просто игра. Не искам да си губя времето с еднодневни отношения.

Ако реша да съм с теб, то ще дам всичко от себе си. Готова съм да се открия пред теб и се надявам ти да изпитваш същото.