Напоследък става нещо като тенденция родителите да планират фотосесии на бебетата си. И докато всички очакват те да имат щастливи и усмихнати лица, едно бебе решава да направи точно обратното и демонстрира само ядосано лице по време на цялата фотосесия, но дори така снимките са просто страхотни.

Смятаме, че това бебе просто разтапя сърцето. И въпреки че прави всичко възможно да изглежда лоша, изглежда супер сладка.

Това бебе на 14 дни на име Луна показва, че изобщо не се интересува от фотосесиите и решава да демонстрира гневно лице, вместо сладко и приятно. Всъщност родителите ѝ, Лори и Кристиан Муза, не са били никак изненадани, защото Луна е правила такива физиономии и преди. Те дори са предупредили фотографа, че понякога може да изглежда ядосана. И от това, което виждаме, Луна не е голям фен на фотосесиите.

Въпреки че изглежда мрънкаща през цялата сесия, фотографът Джъстин Тухи казва, че Луна била спокойна по време на снимките. Всъщност Джъстин твърди, че това са едни от най-добрите детски физиономии, които някога е заснемал с камера. И, честно казано, не бихме могли да се съгласим повече.

Въпреки че Луна изглежда кисела през цялата фотосесия, фотографът Джъстин Тухи каза, че била спокойна. Всъщност Джъстин твърди, че това е едно от най-добрите детски изражения, които някога е заснела. И, честно казано, не бихме могли да се съгласим повече.

Бебето е увито в уютни и топли одеяла за фотосесията, но във всяка една от снимките Луна има раздразнено и нещастно лице. Фотосесията продължава около 90 минути и въпреки че не е особено щастлива или впечатлена от първата си фотосесия, всъщност ние не можем да кажем същото.

Очевидно е, че Луна е искала да се държи изцяло гневно пред камерата, но дори и с това отношение няма как да не се влюбим в очарователното ѝ лице.

Какво мислите за първата фотосесия на Луна? Съгласни ли сте, че това са едни от най-страхотните бебешки изражения, заснети на камера?