X

След 101 години това семейство най-накрая има момиче!

от в 09:15 на 03.05.2016 в Всичко за теб | Семейство


След 101 години това семейство най-накрая има момиче!

След 101 години това семейство най-накрая има момиче!

Много хора не биха си признали дали са се надявали да имат момиче или момче, но за едно семейство от Айдахо, САЩ идеята да имат момиче е изглеждала напълно невъзможна. Последният път, в който в семейство Ъндърдол се е родило момиче е бил през 1914 година! Но съвсем скоро чудото се е случило – с майката Ащън Ъндърдол най-накрая приветствала на белия свят първото момиченце Ъндърдол от повече от век насам.

Ащън знаела, че в семейството на мъжа й има много момчета, но когато нейният свекър направил проучване, всички били шокирани – 4 поколения назад семейството се е радвало единствено на мъжки рожби.

Самата тя споделя, че е очаквала момче и когато научила, че ще има момиче, била шокирана и не се е чувствала подготвена за дъщеричка. Но когато на 12 април тази година родила Аурелия Мари Ан, признава, че не би могла да бъде по-щастлива.

Какъв късмет има това момиче! Можете ли да си представите какво е ад израстеш в семейство, което в продължение на 100 години е имало само мъжки рожби? „Глезим я много, защото е наистина различно да държиш момиченце”, обяснява дядо Конрад. „Може би е отнело над век, защото е трябвало да бъде перфектна”.

Поздравления на семейството!

 Теми   интересно | семейство

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.