Истинската и вечна любов не съществува само в романтичните филми - и доказателството за това е следващата история, която ще ви убеди да повярвате в обратното! 

След близо шест десетилетия щастлив брак съпрузите Джордж и Ора Лий Родригес, издъхнаха е един и същи ден. Семейството от Сан Антонио отпразнувало своята 58-ма годишнина от сватбата си на 1 юни,  а дни по-късно, в последните си мигове - те се държали за ръце.

"Не можех да повярвам, че нещо такова е възможно. Виждаш подобни сцени по филми като "Тетрадката", споделя дъщеря им Корина Мартинес.

Родителите й се срещнали в Сан Антонио, когато Джордж работел като месар в местен магазин. По това време и двамата били още ученици, но решили да се врекат във вечна вярност, след като Джордж завърши службата си в армията. Така, след 58 години съвмествен живот, те имат най-важното - три деца.

Само седмица, след като отбелязали годишнината си, Джоржд починал в съня си след прекаран тежък инсулт, а три часа по-късно го последвала и съпругата му Ора.

"Майка ми винаги казваше, че отиде ли си тя - ще вземе и баща ми или обратното - така и се случи. Не им вярвахме, но те доказаха, че не могат един без друг.", разказва по-голямата им дъщеря Джорджия.