Аеросмит обявиха, че техният фронтмен Стивън Тайлър е влязъл в програма за лечение след рецидив на обезболяващи, които приемал след операция на крака.

Групата, четирикратен носител на Грами, издаде изявление, в което информира феновете, че трябва да отменят първия си набор от дати за концерти в Лас Вегас през юни-юли, тъй като 74-годишният рокер се концентрира върху здравето и възстановяването си.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Aerosmith (@aerosmith)

 

„Както мнозина от вас знаят, нашият любим брат Стивън е работил върху неговата трезвост в продължение на много години. Ще продължим нашите дати за 2022 г., започвайки през септември, и ще ви уведомим за всякакви допълнителни актуализации възможно най-скоро. Съжаляваме, че причинихме неудобство на толкова много от вас, особено на нашите най-верни фенове, които често пътуват на големи разстояния, за да присъстват на нашите концерти. Благодарим ви за разбирането и за подкрепата ви за Стивън през това време. Ако сте закупили билетите си чрез Ticketmaster, парите ще ви бъдат възстановени и скоро ще получите имейл с подробности, в противен случай, моля, свържете се с мястото на покупката за информация относно възстановяването на средствата.”