Заснежен пейзаж, минусови температури и предстоящи празници - това е времето от годината, което ни кара да се настроим на една приятна вълна и да се отпуснем. Зимата е сезонът, който ни дава много поводи за радост и една от тях безспорно са дългите разходки в преспите или пък карането на ски или сноуборд по планинските склонове. 

Но кой е аксесоарът, който най-често забравяме през зимните месеци? Аксесоарът, който пренебрегваме, а всъщност ни е изключително необходим, именно когато навън е студено?

Носенето на слънчеви очила през зимата е точно толкова важно, колкото и през лятото. 

1. Слънчевите очила предпазват очите ни от UV лъчите през зимата

Слънчевите ултравиолетови лъчи са проблем за очите ни през цялата година. Специалистите съветват да изберем очила, които имат UVA и UVB защита.

2. Всяко забавление навън трябва да бъде "придружено" от слънчеви очила

Без значение дали сме почитатели на зимните спортове, или пък просто обичаме да се разхождаме в парка, когато навън е студено, слънчевите очила трябва да бъдат неизменно с нас. Сигурни сме, че знаете колко неприятно е чувството да гледате снега, когато очите ви не са защитени.

3. Слънчеви очила през зимата само когато навън е слънчево?

"Ако навън е облачно, то тогава слънчевите очила не са необходими." Много хора са именно на това мнение, но истината е съвсем различна. Причината е, че през студените месеци от годината слънцето се намира по-ниско, което означава, че UV лъчите са точно толкова силни, колкото са и през лятото. 

4. Зимните тоалети също се нуждаят от красив аксесоар

Свикнали сме да добавяме слънчевите очила като аксесоар към летните тоалети, но истината е, че могат да бъдат прекрасно допълнение и към зимните такива. 

Този сезон Tommy Hilfiger отново ще ни накарат да изпъкнем сред всички останали. Разнообразието от модели слънчеви очила доказват, че зимата е идеалният сезон, когато можем да заложим на малко по-нестандартна визия.

Слънчевите очила имат за цел не само да ни осигуряват необходимата UV защита, но и да ни накарат да се чувстваме прекрасно в собствената ни кожа. Дебелите рамки и дискретните животински принтове са идеален избор за дамите, които искат да заявят себе си, без да казват и дума. 

Господата също имат нужда от нещо по-специално, за да бъдат пред всички останали. От Tommy Hilfiger отново са помислили не само за техния комфорт, но и за модерните линии и изчистени линии, които властват навсякъде. Тънките метални рамки, съчетани с нестандартна форма стъкла са предпочитани през този сезон.

Ако не се страхувате да бъдете различни, да бъдете иноватори и винаги първи, тази зима можете да бъдете различни от всички останали. Слънчевите очила Tommy Hilfiger ни дават възможността да преоткрием света и да го прекроим по свой собствен начин. Изчистени линии или модерни форми, висококачествени материали и висока UV защита - те съчетават всичко, което търсим. 

Време е да заблестиш през студените месеци и да дадеш на очите си най-доброто, което заслужават.