Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Близнаци от 21.05. до 21.06.

Престоят на Слънцето в знака, който отговаря за средствата за комуникация и транспорт, любопитството, събирането на информация от различни източници, пътуванията, взимането на изпити, попълването и подаването на документи и сключването на договори, ще се отрази благотворно на повечето от нас.

Някои от нас ще се впуснат в осъществяването на важни сделки, други ще обърнат сериозно внимание на образованието си, като положат необходими изпити, трети ще трупат нови знания за собствено обогатяване, докато четвърти ще пътуват към интересни дестинации или ще имат ангажименти с колите, лаптопите или телефоните си.

Най-ползотворен ще бъде този период за въздушните знаци Близнаци, Водолей и Везни, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Голяма част от тях ще направят значителни промени в своя живот и ще поемат по нов, силно вълнуващ ги път. Нещата ще им се случват с лекота и при добър попътен вятър.

В любовен план тези знаци ги чакат романтични преживявания. Заетите от тях ще задълбочават отношения, правейки нови и интересни неща с любимия, докато свободните ще се впуснат във флиртове и забавления.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв не е изключено да участват в задкулисни споразумения в служебен план.

При водните знаци Рак, Скорпион и Риби е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно да си припечелят добри пари и да направят добри инвестиции.