Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Овен от 20-ти март до 19-ти април.

Знакът Овен отговаря за старта и началото на нещата, за енергията, която влагаме и за начините, по които се отстояваме. Поради тази причина през периода ще сме изключително нетърпеливи, борбени и конкурентно способни.
Не е изключено да започнем нови, интересни ни начинания и да влагаме енергията си в проекти и с хора, които ни допадат.

Преминаването на Слънцето през знака Овен ще се отрази изключително благоприятно на огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще напредват във важна за тях посока и ще берат плодовете на изминали усилия. Не е изключено да започнат нови обещаващи проекти, които да развиват в последствие.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще се опитват да подредят романтичните си отношения през периода и да намерят яснота в тях.

Земните знаци Телец, Козирог и Дева ще са отдадени на печеленето на пари през периода и е възможно да получат повишение или забавено плащане.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще се занимават със семейни въпроси. Не е изключено близки роднини да имат нужда от помощ и подкрепа или да стягат, обзавеждат или преобзавеждат жилищата си.