От 20.04. до 21.05. Слънцето, небесното тяло символизиращо нашите таланти, съзнателни нужди и начини за изява, ще преминава през знака Телец, най-стабилния и последователен знак от зодиака. Това е знакът символизиращ материалната сигурност, физическия и материален комфорт.

Периодът ще бъде подходящ за предприемане на по-сериозни стъпки в настоящо партньорство. Свободните от нас биха могли да използват дните за започване на нови отношения.

В професионален план периодът е подходящ за преразглеждане на бюджета и регулиране на финансите. Тези от нас, които не са доволни от ангажираността си, биха могли да предприемат голяма промяна в работата си. Бихме могли да структурираме задълженията си и да преразглеждаме приоритетите ни.

Много е вероятно да успеем да обърнем сериозно внимание на здравето и тонуса ни, отделяйки време за спорт и разходки.

Престоят на планетата тук е идеален за градене на стабилна структура в някоя сфера на нашия живот.

Преминаването на Слънцето през Телец ще повлияе най-силно на земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Периодът е добър те да напредват бавно, но сигурно във важна за тях посока, както и да проявят постоянство и характер във връзка с неща, които са важни за тях. Много е вероятно да се натъкнат на хора, които да ги обогатят или такива, които да стимулират израстването им.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион е възможно да получат забавени плащания или възнаграждения през периода.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец ще са много разсеяни и отнесени и за това им се препоръчва да си дадат достатъчно време за почивка, да се отдадат на творчество, медитация, йога или друг вид релаксиращи дейности, които под една или друга форма ще ги отпуснат.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще са силно ангажирани с любовни въпроси и по всяка вероятност ще задълбочават отношенията си с любим човек.