На 22.09. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, изява и съзнателни нужди, влиза в знака Везни и ще остане там до 23.10. Знакът Везни отговаря за партньорските взаимоотношения, разбирателството и хармонията.
Възможно е в личен план през периода да обърнем сериозно внимание на най-близкия до нас човек и да разгръщаме и развиваме връзката си с него. Дните са идеални за доказване на любовта и привързаността ни, както и за предприемане на следващи стъпки в любовта.

В професионален план преминаването на Слънцето през Везни ще подпомогне някои от нас да започнат нови бизнес начинания и проекти или да стартират нови професионални партньорства. Периодът е добър за сключване на важни за нас договори, решаване правни въпроси и изясняването на конфликти.

Най-добре ще се отрази престоят на Слънцето във Везни на въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат успехи на любовния фронт и ще успеят да задълбочат и развият взаимоотношенията си с човек на когото държат, като някои от тях ще сключат брак, други ще си направят бебе, а трети ще започнат нова съвместна дейност или начинание.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще са силно ангажирани с любим човек.

Земните знаци Дева, Телец и Козирог ще се чувстват финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.