Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Везни от 22.09. до 23.10.
Знакът Везни отговаря за партньорствата, частния бизнес, компромисите, баланса и хармонията.

Престоят на Слънцето в знака ще насочи вниманието на повечето от нас към някоя от сферите управлявани от него. Някои от нас ще обърнат сериозно внимание на личните си партньорства и ще обогатят и развиват връзките си. Други ще развиват частния си бизнес, ще започват нови бизнес партньорства и ще сключат нови сделки.

Най-ползотворен ще бъде този период за въздушните знаци Близнаци, Водолей и Везни, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще имат порив да опитат нови неща и да открият нови хоризонти. Много е вероятно голяма част от тях да направят значителни промени в своя живот и поемат по нов, силно вълнуващ ги път. Нещата ще им се случват с лекота и при добър попътен вятър.

В любовен план тези знаци ги чакат романтични преживявания. Заетите от тях ще задълбочават отношения, правейки нови и интересни неща с любимия, докато свободните ще се впуснат във флиртове и забавления.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби не е изключено да участват в задкулисни споразумения в служебен план. В личен план е добре заетите представители на тези знаци да внимават да не се спуснат в необмислен извънбрачен флирт, а свободните да са внимателни отношения с вече обвързан човек, защото има риск да останат разочаровани в последствие.

При земните знаци Телец, Дева и Козирог е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно да си припечелят добри пари и да направят добри инвестиции.