От 20.01. до 18.02. Слънцето, Светилото, което отговаря за нашите таланти, начини за изява и съзнателни желания ще преминава през знака Водолей.
Знакът Водолей отговаря за приятелствата, социалните контакти, мечтите, целите, ексцентричността, независимостта, внезапните промени, политиката и телевизията.

През периода не е изключено да имаме изненадващи срещи, обаждания или съобщения. Възможно е да се ангажираме с политически битки, нови технологии, телевизия или социални дейности.

Ще се бунтуваме срещу ограниченията и закостенялостта. Ще бъдем привлечени от новото и нестандартното. Ще се опитаме да избягаме от рутината, ще сме нетърпеливи и силно идеалистични. Ще търсим начини да излезем извън рамките на скучното и познатото и ще се спуснем да изследваме нови хоризонти. Ще сме любознателни, нестандартни и жадни за приключения и промяна.

Някои от нас ще обърнат сериозно внимание на мечтите си и ще се спуснат да осъществяват някоя от тях, други ще са силно социално-ангажирани и ще търсят съмишленици и симпатизанти за осъществяване на своя идея.

Най-ползотворен ще бъде този период за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци.

Много е вероятно голяма част от тях да поемат по нов, силно вълнуващ ги път.
В любовен план тези знаци ги чакат романтични преживявания. Заетите от тях ще задълбочават отношения, предприемайки следваща стъпка в отношенията си, докато свободните ще се впуснат във флиртове и забавления.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби е възможно да изникнат добри възможности във финансов план през периода. Много е вероятно да си припечелят допълнителни средства или да направят добри инвестиции.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв по всяка вероятност ще оставят работата си на заден план и ще преследват личните си цели и мечти. Те ще са комуникативни и общителни и ще достигат до правилните хора в правилния момент.

При земните знаци Козирог, Дева и Телец не е изключено да участват в задкулисни споразумения в служебен план. В личен план е добре заетите представители на тези знаци да внимават да не се спуснат в необмислен извънбрачен флирт, а свободните да се пазят от започване на отношения с вече обвързан човек, защото има риск да останат разочаровани в последствие.