Бяхме на море в Поморие с приятелки и помня как Петя(38г.) се съблече по бански. Цялата ни групичка ахна и бяхме в шок, как дори 14 години след като беше прекратила професионалната си кариера във фигурното пързаляне, все още хващаше окото. 14 години без спорт + 2 деца. Не обичам да го казвам, но гена си е ген.

Аз бях 4 години по-голяма от Петя и хобито ми беше да ям шоколад вечер пред телевизора, докато гледам MasterChef.

От началото на карантината опитвах да спра с лошия навик. Тествах различни програми, книги, диети, процедури. Някои работеха до време, други струваха стотици левове. Трети дори не започвах.

Малко след като Петя се съблече на плажа, всички впериха поглед в мен и започнаха да се кикотят. “Хайде, Ванче, покажи бедро!” Всички знаехме, че ми се подиграваха, заради това, че отново бях започнала поредната програма, която обещаваше света. Да, бях от тези хора.

Тествах всяка нова диета, книга, процедура. Харчех хиляди левове на година и 90% от случаите нямаше никакъв резултат.

Реших да се възползвам от ситуацията и да усиля ефекта от подигравките. Бях си сложила най-изрязания бански, които успях да намеря. Малко преди да се съблека, дори се завъртях и се усмихнах. Всички още повече започнаха да се кикотят.

След това се съблякох по бански…

За секунда усетих мълчанието на всичките ми 6 приятелки. Толкова време бях чакала този момент, че дори забравих да си махна телефона от панталонките и той падна в пясъка. Реалните резултати на бедрата и дупето ми говореха по-силно от всичко друго. Бях на седмото небе, че това се случва. Чувствах се като модел от корица, който дефилира пред публика.

Огромен успех!

След няколко секунди мълчание, всичките ми приятелки ме обградиха и започнаха с развълнувани лица да ми задават въпрос след въпрос. “Ваняяя, защо не ни каза по рано за това?” “Как е възможно да постигнеш такъв резултат на 42?” “Сигурна ли си, че са само 20 минути на ден?” “И ми казваш, че не си използвала никакви скъпи процедури?” “От колко време правиш тази програма?”
-”От няма и 2 месеца.”, отговорих аз.
Всички започнаха да се смеят!
-”Реших да запазя трансформацията ми в тайна, за да може да ви изненадам.”, казах им аз.
“Никакъв шанс да постигнеш тези резултати само за 2 месеца…”

Една от приятелките ми ме погледна с лека усмивка и ми казва: “Това не е ли програмата на Иван и Еми от Functional Bodies?”
-”Точно така!”, кимнах аз. “Това е първата антицелулитна програма в България, която разчита на известните 3-D упражнения, с които да премахнеш целулита веднъж и завинаги.”

След това им обясних как от години имам този проблем и винаги съм се притеснявала, когато се събличам по бански. “Един ден просто видях реклама за онлайн програмата и реших да я тествам.” Програмата дори не беше скъпа. В сайта на програмата, бяха показани жени, които са постигнали невероятни резултати само с 20 минути на ден и си казах, че единственият начин да разбера дали работи, е да тествам. И най-хубавото нещо беше, че не беше нужно да ходя във фитнес, докато всички ме гледат как тренирам.

Веднага след като купих програмата, ми се отключиха 3-D упражненията в сайта на Иван и Еми и започнах 3 пъти в седмицата да отделям по 20 минути. Само след около 2 месеца бях на плажа с приятелките ми и някои от тях не можеха да повярват на резултатите, които бях постигнала.

Всички обещания от рекламата бяха спазени и резултатите дойдоха, след само 20 минути дневно.

Кажи здравей на стегнатото дупе и секси бедрата!

Научно доказан и лесен начин да разградиш целулита на дупето, бедрата и паласките в домашни условия с 3-D упражнения за
по-малко от 20 минути на ден. Вече 1048 жени купиха тази програма и постигат невероятни резултати. Усмихни се на лятото.

Само сега, като читател на Dama.bg получаваш 50% намаление на програмата + 9 специални БОНУСА. Побързай, защото скоро цената на програмата се вдига със 100 лв.

Научи повече за програмата от ТУК