Във всяка жена присъстват и четирите енергии, четирите женски състояния - тези на едновременно мило, нежно, любящо Момиче; на сексуална, сочна и страстна Любовница; на благородна, величествена и реализирана Кралица и на точна и грижовна Съпруга и Майка. Но дори и да притежаваш всички, твоето развитие не приключва с това! Затова е важно да се превърнеш в Жената, за която Той мечтае! 

Как да отключиш архетипа в себе си и да махнеш тъмната страна в него? Как  да се научиш да управляваш енергията си? Как да се почувстваш жена в женското тяло и в женската енергия? Дали това е възможно за един ден? – Да, възможно е, благодарение на новия семинар на Лариса Ренар и Наталия Кобилкина „Кръгът на женската сила: презареждане“, който ще се проведе на 16 юни в София. За да ти помогнем да получиш увереността, която ти е необходима, за да се превърнеш в една наистина щастлива дама, решихме да раздадем малко награди или по-точно да зарадваме цели 19 от вас! Първите 4 дами, които отговорят правилно на въпроса ни "Каква е основната задача на този тренинг?" ще имат уникалната възможност да присъстват лично на семинара, следващите 8 ще могат да го гледат онлайн, а останалите 7 дами ще спечелят страхотната книга на Наталия „33 дни до мечтата“. Имате време до 10.06. в полунощ, а още на следващия ден ще можеш да разбереш дали точно ти си една от късметлийките.

А ето и какво е посланието на самата Наталия към всички вас, мили дами:

"Нашият мозък има три нива. Първото ниво е съзнание. Там е всичко, което искаме да имаме, т.е. ставаме и заявяваме: искам пари, искам мъж, искам възможности...

Второто ниво е подсъзнание, което идва от нашите родители. На това ниво ние помним и смътно разбираме, че броблемът идва от детството.

Третото ниво е безсъзнателно. Там са архетипове, митове, приказки. Това, което е скрито в родовите сценарии и ние дори не го познаваме, но то продължава да влияе върху нас.

Когато правим семинар, ние преди всичко работим в посока да открием защо ти нямаш на ниво съзнание това, което искаш. И се ровим в подсъзнанието. Отиваме в болката, отиваме в травмите, отиваме в страховете и изваждаме всичко на показ. Променяме ги, правим идеалния модел, как бихме искали да бъде, и тогава съвсем променяме вектора на живота и ти започваш да живееш идеален живот, а не измислен живот. И това е възможно!

На 16 юни на семинара с Лариса Ренар ще работим изцяло с ниво безсъзнателно, влизайки в митовете. Ще работим с архетиповете на Юнг. Тогава ти ще можеш да разбереш защо нещата при теб не вървят. Защо не си позволяваш да бъдеш принцеса и къде твоята принцеса е била забранена от твоите родители. Защо не си позволяваш да бъдеш любовница и къде си забравила секса и любовта? Защо, казвайки, че трябва да намериш богат мъж, не си позволяваш ти самата да бъдеш успешна, реализирана жена. И защо ти не си даваш право да станеш майка. Някъде дълбоко в себе си ти може би се страхуваш, че ако си майка, ще бъдеш зависима, дебела, грозна. Т.е. имаш някакви страхове, които ти пречат да забременееш и да родиш деца.

Всичко това ние ще освободжаваме и ще изчистваме от нашето безсъзнателно и подсъзнателно по време на семинара „Кръгът на женската сила: презареждане“ на 16 юни. Първо ще чистим мозъка от убеждания и след това с енергийни практики ще заредим да имаш новата си реалност.

Запиши се тук

Твоя Наталия"

Е, мила, готова ли си да направиш така, че всички отношения в живота ти да ти носят удовлетворение, да намериш своето призвание и да живееш в хармония със самата себе си и, разбира се, да се усъвършенстваш? Ако е така, запиши се още сега! Пожелаваме ти успех!