Завладя ли ви вече коледното настроение? Остават броени дни до най-прекрасното време от годината, което ни дава възможност да прекараме повече време с любимите хора и да се насладим на домашния уют. Но до 25-ти декември има достатъчно време, което можем да използваме за закупуване на подаръци за всичките ни близки. 

Може би ви се струва трудно да играете ролята на Дядо Коледа, без да знаете с какво точно да изненадате важните хора в живота ви. Ето защо ви предлагаме да направите като нас - само една разходка в Сердика Център ни беше напълно достатъчно, за да харесаме огромен брой коледни подаръци. Постарали сме се тази година да бъдат не просто много хубави, но и различни. 

Искаме да спестим и време, като открием точните подаръци на едно място. Започваме!

Коледа се нуждае от много блясък

Абсолютната класика - красивите бижута, които никога не излизат от мода. Тази година нестандартните форми и цветове са под прожекторите. Магазин ASSOS е мястото, където скъпоценните камъни привличат всички погледи. Независимо дали търсите подарък за половинката, за близка приятелка или пък за роднина - безбройните предположения в магазин за бижута ще направят избора ви доста лесен. 

Сега е моментът да експериментираме с цветовете

Модерен аксесоар или актуален тоалет? Именно сега, повече от всякога, имаме нужда да се почувстваме красиви. Коледният подарък може да бъде наистина запомнящ се с дрехите и аксесоарите, които ни предлага Guess. Модният магазин се е погрижил да превърне скучния и тъмен зимен гардероб в красива феерия от цветни идеи. Бонбонено розово, кралско синьо, наситено жълто са само малка част от различните тоалети, които ви очакват в Guess. И не забравяйте, че винаги можете да изберете подарък не само за любимите хора, но и за самите себе си. 

Всяко пътешествие трябва да започва със стил

Искате ли да направите подарък, който ще издържи във времето и не е сред първите 5 неща, които си подаряваме обикновено? Тогава куфарът и пътническата чанта са отличен избор. През последните години този тип подаръци се радват на повече популярност, тъй като инвестицията в качествен куфар се отплаща през годините. Разбира се, в Сердика Център можем да открием и куфари, които издържат на прищевките на времето - в магазин SAMSONITE. Тук единственият ни съвет е да съобразите визията на самата пътническа чанта със стила на човека, за когото е предназначена. И не се притеснявайте - изборът от материи и цветове е огромен. 

Последният писък на техниката за най-послушните

Всеки обича да получава подаръци, а има ли нещо по-хубаво от големите подаръци? Тази Коледа може да се превърне в запомнящ се празник за любимите ни хора, ако решим да ги поглезим с лаптоп, смарт часовник или пък телефон от магазин iStyle. Предложенията са разнообрази не само за дамите и господата, но също така и за малчуганите, и тийнейджърите, които биха подскочили от радост при вида на подобен подарък. 

Подаръци, събрани между две корици

Модерните технологии са страхотни, но не бива да забравяме колко удовлетворяващо е усещането да прелистваш страниците на любима книга. В Booktrading тази Коледа можем да открием огромно разнообразие не само от любими български и световни заглавия, но и голям набор от тефтери, химикалки и калиграфски комплекти, които ще изненадат много приятно и малки, и големи. 

Специално за семейства

Зимните празници са моментът, когато най-често се замисляме от какво ново се нуждае домът ни. И тъй като това е периодът от годината, когато прекарваме най-много време вкъщи, можем да подарим буквално "уют" и "комфорт" с красиви кухненски попълнения или пък със стилна украса. Магазин DUKA и тази година ни накара да се усмихнем широко и да изберем шарен и бляскав подарък за близките ни семейства.

Специално за мъже

Всеки мъж обича да бъде глезен и да получава подаръци. И макар малцина да си го признават, те също очакват трепетно коледните изненади. Ето защо тази година Сердика Център ни помага в избора на подарък за господата. Bottega del Sarto е мястото, където мъжката мода се слива с италианското очарование. Спортно-елегантен или строго официален стил? Няма значение, тъй като тук предложенията обхващат много различни стилове, гарантирайки, че има по нещо подходящо за всеки представител на силния пол.

Специално за жени

Чувствени аромати, незаменима грижа за кожата или грим, който да подчертае красотата - Beauty Zone е мястото, което предлага всичко това. А за да бъде коледният шопинг максимално улеснен, можем да разчитаме на изобилие от специални подаръчни комплекти. Можете да бъдете сигурни, че всяка дама ще оцени коледен подарък под формата на парфюм и лосион за тяло, красива палитра в комбинация с подходящо червило, или пък пълен набор от дневна и нощна грижа за кожата. 

Нека си пожелаем тази Коледа да бъде снежна и наистина приказна, а за още по-добро настроение Сердика Център за пореден път ни изненадват за празника със специалната кампания "Вълшебната гора на артистите". В търговския център ни очаква страхотна празнична украса, до която можем да се снимаме, както и пет арт инсталации на коледни елхи, създадени специално от български артисти. Има и игра на място, в която, ако съберете
печати от всяка от петте локации и се егистрирате на бюро Информация,
може да участвате за шанса да си спечелите 5 страхоотни подаръка, избрани
лично от Славена Вътова, Теа Минкова, Валери Йорданова, Виктория
Капитонова, Галя Симеонова и певиците Алекс и Влади. Ако пък и покажете
касова бележка за пазаруване, автоматично участвате и за голямата награда
– луксозно пътуване за двама. Повече научете тук: https://serdikacenter.bg/event/277

Да бъде Коледа!