Бившият президент на САЩ, Барак Обама може да добави към името си и любовен гуру. По време на 8-годишното си управление успяхме да надникнем в брака му и това, което видяхме, ни кара да описваме връзката между него и Мишел Обама като мечтаната и чакана любов. Те ни показаха какво е да обичаш партньора си безкрайно. Те успяха да ни разкрият само част от тяхната приказка.

След почти 26 години брак, бившият президент Обама се превърна в съветник за връзките на хората около него. В книгата си Дан Пфайфър, бивш главен съветник в Белия дом, “Да, ние (все още) можем” споделя най-безценните и мъдри думи на Обама. Той му казал да си зададе три важни въпроса, които са в основата на успешната връзка. Те връщат всеки в началото на тези отношения. Въпросите, над които бившият президент на САЩ кара Даниел да се замисли са:

Намираш ли партньора си за интересен?

Кара ли те да се усмихваш и да се смееш?

Смяташ ли, че той ще е добър родител?

Макар и да изглеждат въпроси, на които можеш да отговориш много лесно, те те карат да се замислиш сериозно. Ако си в сериозно връзка, запитай се и ще разбереш дали това е човекът за теб.