Съвременният мъж не по-малко от всяка една жена би искал да изглежда привлекателно за дамската аудитория. Нека бъдем честни: стилът на един мъж е от съществено значение, за да бъде сигурен той, че изглежда добре и е модерен, и едновременно с това да демонстрира социалния си статус. Но стилен не означава непременно удобен, нали така? И все пак комфортът е приоритет за много представители на силния пол, независимо от това дали той е спортист,  служител, или пък на ръководен пост в голяма компания. Добрата новина, мили мъже е, че можете да постигнете всичко много лесно! Ключът е в правилната комбинация между всички части от вашия аутфит, така че да създадете визия, с която хем да изглеждате добре, хем да се чувствате удобно в кожата си. Искате ли да научите повече? Продължавайте да четете!

"Какви дрехи да избера?"

Когато говорим за комфорт и стил, на първо място е добре да помислите как ще ви стоят дрехите, които сте избрали. Независимо дали сте заложили на красив бизнес костюм, или чифт спортни панталони с готин мъжки суитчър, е добре да бъдете сигурни, че изборът ви е най-правилният. Съветът ни е да избягвате дрехи, които са твърде широки, за да не изглеждате прекалено небрежни. По същия начин обаче, странете от прекалено тесните панталони и блузи, които могат да причинят неудобство и да ограничат движенията ви. Заложете на добрата кройка, качествените материи и не пестете средства, като по този начин си гарантирате, че ще ви служат поне няколко сезона.

"В какви ризи и панталони да инвестирам?"

Тук ви съветваме да бъдете водени от максимата - универсални и лесно съчетаеми с колкото се може повече стилове. Ризи от памук, лен, деним и всякакъв вид естествени суровини, с копчета или тип тениска, са чуден избор за стил и лекота за натовареното ви ежедневие. Говорейки за панталони удобството трябва да бъде водещо - заложете на по-меки и удобни материи като кадифе, а също и прави и по-прилепнали крачоли, с които да се чувствате уверени през целия ден.

"Много или малко цветове?"

Никога, никога, никога не се опитвайте да приличате на папагал, но и не се придържайте единствено и само към един цвят! Мъжете често избират една цветова палитра за своите дрехи, но това често преповтаря визиите ви. Вместо това, добавянето на повече цвят ще вдъхне нов живот на гардероба ви и ще направи тоалетите ви по-привличащи вниманието. Това не означава, че трябва да направите драстична промяна – семпла, цветна риза, вратовръзка или пуловер могат да окажат значително въздействие. Не се страхувайте да експериментирате с различни цветове, тъй като това може да ви помогне да намерите това, което е най-подходящо за вас и вашия личен стил. Освен това ви кара да се чувствате комфортно и уверени в избора си на облекло.

"Кои са перфектните мъжки обувки?"

Въпреки че облеклото е водещо при избора на цялостна визия, обувките също играят важна роля за комфорта, така че не трябва да се пренебрегват в никакъв случай. Чифт страхотни мъжки кецове не само трябва ще допълва тоалета ви, но и да осигурява максимално удобство на краката ви. Независимо дали търсите маратонки, официални обувки, спортни кецове или друг тип обувки, жизненоважно е да изберете чифт, който стои добре, осигурява необходимата ви опора и е направен от качествени материали.

"Ами аксесоари?"

Минимализмът често е основен елемент на стилните, но удобни тоалети. Твърде многото аксесоари могат да нарушат цялостната естетика във външния ви вид, създавайки впечатлението, че не сте уверени или че се стараете твърде много, но всъщност сте постигнали точно обратното. Затова е най-добре да сведете аксесоарите до минимум. Мъжките портфейли са идеални за тази цел - те са нещо като черният костюм, съчетан с бяла риза и вратовръзка - вечна класика в образа на един джентълмен. Разбира се, може да заложите и на други два характерни мъжки аксесоара - часовника или колана. Всичко в крайна сметка се свежда до намирането на правилния баланс - точно количество детайли с отличим дизайн. 

Скъпи мъже, ако искате да демонстрирате изключителен стил, важно е да следвате някои задължителни точки, на които да опрете визията си. Все пак крайната цел е да постигнете стил, който е индивидуален за вас, нещо, което е продължение на вашата личност. Но и все пак да накара погледите на дамите да бъдат вперени във вас, нали? Е, вече знаете как, остава само да го направите.