Култовият бар "Строежа" отново отваря врати в края на ноември за радост на всички свои почитатели. Този път обаче локацията му няма да бъде Студентски град, а точно на 50 метра от жълтите павета, като точното местонахождение все още няма да бъде обявявано.

"Беше вече време да се преместим. 18-тата ни годишнина е един прекрасен повод това да се случи. Всъщност ние затворихме за два месеца, което е нищо. Метафорично ще посрещнем узряването си, навършването на пълнолетие на "Строежа" на ново и свежо място", обяснява собственикът Мартин.

Припомняме, че "Строежа" бе в двумесечна пауза заради комплексни причини.

Новият-стар клуб ще бъде по-малък от предишния, но негова основна цел отново ще бъде разпространяване на посланието на алтернативната музика. И този път новото място ще заложи на това хората да прекарват времето си в приятна компания, докато музикалните събития ще останат на по-заден план и ще се провеждат само в сряда и четвъртък.

Новият клуб ще се завърне и със съвсем нова визия - такъв, какъвто никога не сме го виждали. Разбира се, някои от елементите от "студентските години" на бара ще бъдат пренесени на новото място, за да напомнят за началото.