Разгледайте снимката по-долу. Коя свещ привлича погледа ви? Избрахте ли си? Вижте какво значи това...

1. Черна свещ

Напук на всеобщото разбиране, черното не е цветът на депресията и негативните емоции. Черното е символ на увереността в теб самия, на усещането ти за сила. На осъзнаването на скрития потенциал, който притежаваш. Време е да го освободиш!

2. Лилава свещ

Това е цветът на кралските особи. Ти често се чувстваш различен от останалите. Обикновените неща от ежедневието не те вълнуват. Не те вълнуват и забавленията на „масата”. Знаеш, че си роден за нещо по-голямо. Не спирай да го търсиш!

3. Бяла свещ

Душата ти е по детски чиста и наивна. Гледаш на света с широко отворени очи. Виждаш доброто в хората. Не се фокусираш върху слабостите им, защото знаеш, че никой не е идеален. Прощаваш лесно. Готов си да помогнеш на всеки. Не се променяй – добротата ти е твоята сила!

4. Синя свещ

Ти си свободолюбива натура. Обичаш приключенията и пътешествията. Обичаш неочакваното. Погледът ти винаги е устремен напред, към утрешния ден. Към хоризонта. Мечтаеш със замах. И живееш със замах. Дерзай! Не забравяй, че няма несбъднати мечти. Има само забравени мечти!

5. Зелена свещ

Спокоен и уравновесен – това са думите, които те описват най-добре. Търсиш душевния мир, вътрешната хармония, защото знаеш, че това е в основата на щастливия и пълноценен живот. Широкоскроен си и винаги успяваш да погледнеш на проблемите „от високо”. Защото така наистина се решават по-лесно!

6. Жълта свещ

Винаги си настроен оптимистично. От цялото ти същество се излъчва позитивна енергия. Усмихваш се често и лесно. И заразяваш останалите. Ти си сърцето на всяка компания. Източникът на енергия за другите, когато се чувстват уморени и обезверени. Вярвай все така в живота! Защото и животът вярва в теб!

7. Червена свещ

Любовта ти е всепоглъщаща. Топлеща. Даваща живот и сила. Душата ти се отваря, за да допусне душата на другия. Искаш да му подариш сърцето си. И го правиш, без да се замислиш. Обичаш истински, дълбоко и трайно. Обичаш така, както трябва да се обича!