Плеймейтката Светлана Гущерова публикува поредица от кратки видеа в социалните мрежи, в които разкри за нападение срещу нея от страна на бореца Кирил Терзиев.

Припомняме, че още в началото на февруари, Гущерова сподели за предаването „Пред обед“ по bTV, че получава заплахи от мъж, когото не иска да назове.

„Проблемът сега е, че заплахите се превърнаха в истина“, сподели Светлана ексклузивно за bTV.

Конфликтът се разраства и Светлана Гущерова е с два счупени зъба и без част от косата си. Как се е стига до тази ситуация?

Прочетете по-надолу в текста.

В една прекрасна вечер, след тържество на едно от децата на 36-годишната плеймейтка, тя се прибира вкъщи. Когато семейството вече се намира пред блока, в който живее, Гущерова се опитва да паркира, но в това време забелязва позната кола – тази на Кирил Терзиев.

След размяна на кратки реплики борецът се изправя в колата си и се пресяга през прозореца към Гущерова, хваща я и я удря три пъти във вратата.

 

Така плеймейтката чупи двата си зъба и губи няколко кичура от косата си.

„Най-лошото е, че всичко се разигра пред децата“, призна Гущерова.

Дамата не се интересува от това какво се пише по неин адрес, но когато нещо засегне децата й, не може да го подмине.

Едното и дете не иска да излиза от стаята си в продължение на седмица, не иска и да играе с никого.

Какви са отношенията между Светлана Гущерова и Кирил Терзиев?

Двамата се запознават благодарение на обща тяхна приятелка. Борецът Терзиев присъства и на сватбата на плейметката. Кирил дори е бил потенциален кръстник на едно от децата на Гущерова. Борецът и мъжа на Гущерова се сближават повече по време на пандемията.

„Това може би е моя грешка“, заяви Гущерова.

Борецът Терзиев не за пръв път отправя заплахи към семейството на плеймейтката. Тя получава закани за заливане с киселина от страна на Кирил.

Тя каза, че за нея е необяснимо защо той твърди това и че спортистът е обсебен от мъжа й.

"Ако дължим пари, докажи го. Това е лъжа. Благодарение на нас носи скъпи дрехи", заяви майката на четири деца в интервю за "Преди обед".

Тя отрече и твърденията му, че семейството й е разорено.