Да бъдеш самостоятелен – звучи толкова просто, но в действителност се оказва задача с повишена трудност. Една от най-важните стъпки в живота на всеки човек е моментът, в който той се отделя от уютно семейно „гнездо“ и заживява сам. Да, този момент е невероятно вълнуващ, тъй като тогава сме завладени от мисли как ще покорим света. Но преди да щурмуваме земното кълбо, трябва да се научим да се грижим сами за себе си. Не, нямаме предвид финансово, а битово. 

Признаваме, че едно от най-страшните задължения, които ни се е налагало да овладеем, е прането на дрехи. За наша радост наличието на „умни“ перални значително улеснява процеса и се грижи не само за доброто състояние на всички наши тоалети, но и за нашето спокойствие. Вече съществува „FreshCare+” – функция на перални Whirlpool, която гарантира, че изпраните дрехи ще ухаят и ще изглеждат прекрасно, докато са още в барабана, дори и 6 часа след завършване на програмата.

Представете си следния сценарий: Денят е започнал в ранни зори, прекарвате дълги часове в офиса, а на края на работния ден бързате да се приберете у дома, но не за да си починете, а за да пуснете пералня. Звучи безумно, нали?

Кой иска масаж?

Вече не е необходимо да се притеснявате, че изпраните дрехи трябва да бъдат извадени веднага от пералнята, защото „FreshCare+“ се грижи за тях, когато вие нямате време. Системата „масажира“ дрехите до 6 часа след завършване на програмата. Дрехите се „масажират“ на равни интервали чрез двупосочни завъртания на барабана, които се редуват със струи пара, които излизат от дъното.

Специално отношение към всяка материя

Дрехите ви вече ще получават 5-звездно обслужване, а вие няма да се притеснявате, че ще престоят мокри в барабана. Разбира се, функцията „FreshCare+“ ви позволява свобода на действие, защото можете да избирате дали да я пуснете при задаване на параметрите за пране, по време на самото пране, или пък да я спрете по всяко време.

Умна функция за модерни времена

Всъщност не бива да се изненадваме, че Whirlpool са решили да поглезят нас и тоалетите ни по този начин – все пак днешните модерни технологии са създадени, за да ни служат и улесняват. Защо тогава да не се възползваме от хилядите им предимства, като улесним самите себе си? Точно така, пералнята е един от най-важните и най-често използвани уреди, без които ни е трудно да си представим как би изглеждало ежедневието. А щом Whirlpool ни предлагат функция, която ще ни спести много усилия, нерви и неприятни резултати, ние приемаме „FreshCare+“ с отворени обятия.