Някога представяли ли сте си, че можете да станете част от ексклузивен клуб, който ви дава правото да се докоснете до красивия свят на модата? Да, става дума за уебсайт, който е изграден на принципа на тайните общества. А всички негови членове се ползват със специални преференции.

Звучи прекалено хубаво, за да е истина, нали? 

Истина е!

BestSecret е европейски сайт за мода, който вече стъпи и на българския пазар. 

Най-добре пазената тайна на дамската мода

Новият сезон е вече тук, а заедно с покачващите се температури и все по-слънчеви дни, трябва да помислим за освежаване на гардероба. Разбира се, няма нищо по-лесно от тази задача, когато знаем точно къде можем да открием брандове, които напълно отговарят на нашия стил.

Над 3000 световноизвестни марки с намаления между 20% и 80%. Точно това можем да открием в BestSecret. Марки като Armani, Max Mara, Michael Kors, Palmers и много други ни очакват с огромни намаления. 

Може би никога не сте чували за BestSecret и това е напълно нормално. Все пак замисълът на ексклузивния сайт е вплетен в самото му име. "Тайна", която се предава не просто от уста на уста, но и със специални покани. 

Уебсайт, който се е утвърдил като една от най-големите модни средища в Европа. А причината е само една - невероятни марки се предлагат на цени, на каквито никога не сме ги виждали. 

Доставката отнема само няколко дни, а връщането е напълно безплатно. А до края на април всеки, закупил продукти от BestSecret ще получи и безплатна доставка.

Как да станеш част от тайното модно общество 

Лесно ли е да откриеш скъпи модни марки на ниски цени? BestSecret ни дава точно тази възможност, но при едно условие. Регистрацията е възможна само с покана. 

Добрата новина е, че читателите на Dama.bg имат уникалната възможност да се сдобият точно с такива покани, които "ще отворят вратите" към ексклузивния моден портал. Поканите са тук.

А след като се регистрирате, пред вас се отваря необятния свят на красотата, който предлага всичко необходимо, за да се чувстваме и да изглеждаме като кралици. Дрехи, аксесоари, чанти, обувки, спортни облекла, спално бельо и много други. В модния портал ще открием не само дамски, но също така мъжки и детски предложения, както и стоки за дома.

Нямате търпение да станете част от BestSecret, нали? Съветът ни е да побързате, защото поканите са ограничен брой. 

Всеки може да е моден гуру 

Кой е стилът, който те определя най-добре? Спортно-елегантен, офис мода или пък предпочиташ да носиш дрехи, с които се чувстваш комфортно на разходка сред природата? 

Стилът е без значение, когато на помощ идва BestSecret и разнообразието от стилове, които можем да открием в него. 

Роклите, без които не можем

Винаги можем да намерим причина да облечем красива рокля. Поводът е без значение, важното е да приковем всички погледи. А топлите месеци са прекрасното време, когато можем да заложим на по-смели визии. 

Спортът като начин да изразим себе си

Движението като начин да се справим със стреса, да се погрижим за фигурата и да бъдем в душевен мир със самите себе си. Разбира се, спортът е прекрасен, независимо под каква форма е. А всяка тренировка става още по-приятна, когато е съчетана и с подходящия екип. 

Обувки, обувки и пак ОБУВКИ

Влюбени сме в обувките и не ни е срам да го признаем. И макар тази наша слабост да е напълно непонятна за представителите на силния пол, ние сме убедени, че в гардероба винаги има място за още един чифт обувки... И още един...

Лятото е на прага

Най-прекрасният сезон от годината започва само след няколко седмици. А за да се подготвим подобаващо за лятото, трябва да сме сигурни, че разполагаме с подходящото плажно облекло. Тази година леките материи отново ще бъдат предпочитани както за града, така и за морския бряг. 

Вече знаете къде се крият изкусителните предложения за дрехи и аксесоари. BestSecret е мястото, където ни очакват безброй изненади на неустоими цени. Намаленията достигат до 80%. А във времена като сегашните е важно да предпазим и себе си, и околните, като останем у дома и се отдадем на заслужено онлайн пазаруване.