Забързано ежедневие, куп задачи и вечна липса на време - така изглежда денят на всяка дама. Да, винаги сме затрупани с много ангажименти, но е задължително да открадваме поне по няколко минути на ден, които да бъдат посветени единствено и само на нас. 

Знам, че има дни, в които дори и няколко минути на ден са бленуван лукс, но нека ви споделя моята тайна. Превърнах вземането на душ в цял ритуал, който дава на духа и тялото ми всичко, от което се нуждаят. 

Струва ли ви се странно? Истината е, че когато семейството очаква от теб да приготвиш вечеря, а съвсем скоро и да проверяваш домашни, банята е мястото, което ти дава покой, за да възвърнеш силите си. 

Презареждане в края на дългия ден

Възможно ли е минутите под душа да се превърнат в прекрасно преживяване? Категорично да. Признавам, че често в края на деня нямам търпение да се прибера у дома, за да се отдам не просто на хигиенизиране на тялото, но и на приятни мисли, които никой и нищо не може да наруши.

Няма съмнение, че господата никога не могат да ни разберат, но когато погледнат етажерката с продукти в банята, тогава вече нищо няма смисъл. Разбира се, че всяка от нас има нужда от определени продукти под душа. Аз смело мога да заявя, че съм открила комбинацията, с която се чувствам и изглежда прекрасно. 

Всеки може да се погрижи за себе си на изгодни цени

Може би и вие като мен сте прекарвали много време по магазините, лутайки се, за да намерите най-изгодните оферти. Или пък ви се е налагало да отидете до конкретен магазин, защото именно в него за кратко време любимият ви шампоан или маска за коса, са били намалени.

Ще ви издам една "тайна" - от 20-ти август всички продукти в магазини dm няма да увеличавани в рамките на поне 4 месеца. Разбрахте правилно - цените на всички продукти в dm няма да бъдат увеличавани за дълъг период от време и ще останат трайно изгодни.

Това означава, че мога да пазарувам от магазини dm в цялата страна по всяко време и без никакъв стрес, защото съм сигурна, че цените няма да се променят поне за следващите 4 месеца. Признавам, че по този начин напрежението при пазаруване просто се стопи, защото не преследвам кратки промоции и не се замислям, че трябва да се презапасявам. 

Грижата за косата започва от душа

Когато се прибера у дома след уморителен ден, поздравявам цялото семейство и бързам за задължителната ободрителна част - вземането на душ. 

Факт е, че усещам приближаващата есен не толкова с температурата навън, колкото с косата и кожата си. Те ми напомнят, че изискват специална грижа, тъй като в края на лятото са изтощени и доста сухи. 

Септември е времето, когато трябва да полагам специални грижи за косата, за да се чувства добре. Започвам с шампоан, който е нежен към боядисаната ми коса и удължава цвета ѝ. 

L’oreal Paris ELSEVE Шампоан за коса 400 мл се грижи отлично за боядисаната ми коса, като ми гарантира красив цвят, който издържи по-дълго.

А най-хубавото? Цената му е само 6,49 лв. А ако избера опаковка от 250 мл, цената е 4,99 лв.

Различните видове от шампоана Elseve гарантират, че ще откриете идеалния и за вашата коса.

След шампоана идва ред и на балсама - задължителна стъпка за красива коса.

Обожавам лъскава коса, която блести на слънцето. Ето защо залагам на Pantene Biology Балсам за коса, 160 мл.

Цената му е само 9,69 лв.

Тук е мястото да отбележа, че правилната последователност при използване на продуктите играе основна роля за красивата коса. При мен тези стъпки дават отлични резултати, но може да има и дами, при които е необходимо повече или по-малко.
 

В никакъв случай не пропускам и последната грижа за косата под душа, а именно маската.

Pantene 3 Minute Miracle Маска за боядисана коса, 200 мл струва само 6,99 лв.

А докато 3-минутната маска-чудо действа, имам време да обърна внимание и на тялото.

Хидратацията, от която кожата ми се нуждае всеки ден
 

И така, оставям маската да действа на косата ми и се заемам с тялото. Като всяка модерна жена и аз се доверявам на душ гел, който осигурява не само добро почистване на кожата, но и я подхранва и ме дарява с прекрасни аромати. 

Екзотичен аромат, весели цветове и всичко необходимо за кожата на тялото - душ гелът на Balea е отлично решение. Цената му е само 1, 99 лв.

Бързо, лесно и много приятно тялото ми е почистено, а кожата ми е готова за всички предизвикателства, които я очакват.

 

 

Отстраняването на досадните косми е част от ежедневието на всяка жена.

Аз държа не само на гладка, но и на мека кожа. Ето защо се доверявам на депилиращи ленти с активен въглен Victoria Beauty. Те се справят с всички косъмчета и дават на кожата невероятна мекота.

Цената на депилиращите ленти от Victoria Beauty е 4, 99 лв. 

Разкрасителният ми ритуал под душа приключва. Остава ми само да се облека и да се върна при любимите ми хора, за да се насладим на вкусна вечеря. Но преди да започна с готвенето, задължително използвам дезодорант. 
 

Nivea Black and White е верният ми помощник, когато искам да остана свежа и да не се притеснявам от издайнически петна подмишниците. Цената му е 3, 49 лв.

И с нанасянето на този последен детайл, вече съм готова за куп нови приключени и за създаване на красиви семейни спомени с най-близките ми хора.

Определено не е лесно да си жена в съвременния свят, но е невероятно предизвикателство. И макар рядко да намирам свободно време, се стремя всеки ден да си доставям малка доза наслада.  
 
А когато времето никога не достига, няма нищо по-хубаво от това да знам, че в dm мога да открия всички продукти на дълготрайни цени. По този начин спестяваме не само време, но и си осигурявам спокойствие. Презапасяването, което се случи само преди няколко месеца, вече е зад гърба ни и dm ни доказват, че не е необходимо да купуваме огромни количества, когато цените са трайно изгодни.