Някога чудили ли сте се кои са нещата, които издават дали един мъж има опит в леглото? Събрахме мненията на 14 жени, които разказват за тайните знаци, които показват дали един мъж има сексуален опит – и разбира се, не става дума за това с колко жени е бил!

1. Подготвен е за всичко

"Имах приятел, който държеше дамски превръзки и тампони в дома си, заедно с четка за гъста коса, диадеми и дамски самобръсначки. Първо бях доста учудена, но предполагам, че е имал толкова много момичета, че се е наложило да се снабди с подобни вещи".

2. Не пази територията си

"Мъжете, които имат богат опит с жените според моите наблюдения, нямат нужда да показват, че аз съм тяхното момиче на публични места. В повечето случаи ръката им е на кръста ми. Забелязала съм, че по-неопитните мъже изпитват нужда да се доказват, като ме докосват непрекъснато пред хората и ме пазят с езика на тялото си от останалите мъже. А и когато стане дума за секс, опитните мъже осъзнават, че жените всъщност харесват секса, докато неопитните стъпват на тръни покрай темата, докато не стане много неловко".

3. Знае важните части от анатомията

"Опитния мъж: Знае къде е клиторът ти и как да го докосва. Неопитният: "Какво е клитор?"".

4. Целувките са лесни

"Мисля, че мъжът е опитен, когато целувките с него са приятни и естествени, а не когато мъжът се опитва прекалено много и просто натиска устните си върху моите на сила".

5. Не се привързва по-лесно

"Когато мъжът бъде прекалено придирчив и се привърже много бързо. Може да разберете, че е неопитен и се тревожи, че ще ви изгуби и това пророчество рано или късно се сбъдва".

6. Личи си, че го е виждал и правил преди

"Той слуша и отговаря. Той приема лошия или забавния опит. Не се плаши или изненадва от целулита, различните гениталии и прочие... и може да се прикрива, когато му се ходи по нужда".

7. Целувките казват всичко

"Целувките са голям индикатор. Неопитен: широко отворена уста, повтарящи се движения без никаква промяна или натиск, забива езика си в устата ви. Опитния: играе си, смуче устните, разучава с езика си, но не ви натоварва. Усеща се ентусиазъм и различен интензитет. Добрите целувки са индикатор и за добрите умения в оралната любов. Движенията са почти същите. Скъпи мъже, ако някоя дама ви каже, че се целувате страхотно... разберете намека".

8. Увереност

"Няма нужда от повече обяснения".

9. Комуникацията, умножена от увереността

„Честно казано опитът показва дали можем да дискутираме зряло за секса, за това да бъдем изпитвани, да уважаваме границите, да имаме взаимно разбиране за естеството на връзката ни. И броят предишни партньори не е задължително да отговаря на опита. Един мъж може да преспи с 50 жени и да не научи нищичко, докато други научават много от една-единствена партньорка. За мен опитът е "комуникация умножено по увереност".

10. Може да те пусне да си отидеш

"Имам чувството, че опитните мъже ще покажат ясно, че ги интересуваш, но след това оставят нещата в твои ръце. Ако не си заинтересована или си заета, те го приемат достойно. Ако имаш интерес, те са наистина щастливи. Неопитните мъже се затрудняват да те пуснат, ако нямаш интерес. Това показва отчаяние, което можем да подушим отдалеч и ни прави дори по-малко заинтересовани от преди".

11. Не го е страх да попита какво ти харесва... и след това да го приложи

"В секса: Те не се притесняват да попитат какво ти харесва и какво - не и уважават тези желания. Ще работят усилено, за да се уверят, че изпитваш удоволствие, ще бъдат достатъчно уверени да разнообразят нещата по твое желание или по тяхно усмотрение, те са щедри в раздаването на орално удоволствие.

В срещите: Телефонът им е настрана и цялото им внимание е върху теб. Не изпитват нужда да запълват тишината с глупости, когато разговорът утихне. Имат свои убеждения и могат да направят различните мнения в интересни дискусии. Най-важното - твоето мнение е търсено и взимано под внимание".

12. Ако той предложи...

"Ако той предложи да ти приложи орална любов, ще обръща внимание на реакциите ти, за да направи нещата така, както ти харесват - това доказва, че е опит. Ако се втурва веднага към секса след 1 минута любовна игра и пита непрекъснато дали си получила оргазъм, значи е неопитен".

13. Той знае как да води "танца"

"Можеш да разбереш, че един мъж е опитен, когато той създава темпото в сексуален смисъл. Не трябва да сте единствената, която инициира нова поза. Опитните мъже имат увереност да разнообразяват нещата".

14. Комфортно му е да те докосва

"Начинът, по който те прегръща, целува или поставя ръката си около теб... всичко е в докосването. Неволното докосване на мъжа веднага ще ти покаже дали му е комфортно да прави нещата, които прави".