Мишел мечтае да подобри световния рекорд за най-тънка талия!

24-годишна германка шокира света, показвайки уникално тънката си талия от… 40 сантиметра. Още от дете Мишел Кобке страда от комплекси и не харесва тялото си. И през 2009 година решава, че е настъпил моментът да изпълни мечтата си и да се сдобие с идеалната талия. В продължение на три години Мишел се пристяга с корсет, а резултата е шокиращ – от 65 сантиметра, талията й става едва 40.

„Това е фигурата, за която винаги съм мечтала”, споделя младата жена, допълвайки, че едва сега е започнала да харесва тялото си. „Чувствам се красива, а това е най-важното”, разказва Мишел, която в продължение на три години сваля корсета само когато се къпе. Сега младата дама има друга мечта – тя  иска да подобри рекорда за най-тънка талия (38,1 см.), който се държи от американката Кейти Юнг. „Тепърва ще чувате за мен”, заканва се германката.

 

Наред с идеална талия обаче корсетът може да създаде и куп здравословни проблеми, а в някои случаи да се стигне и до смърт. Самата Мишел споделя, че често й се случва да не може да си поеме въздух. Жената признава още, че не може и да се храни нормално. „Ям по 10 малки порции на ден”, разказва германката. Въпреки всичко, тя е категорична, че не изпитва болка и ще продължи да вае фигура с корсет.

Вижте я във видеото: