Вселената благоприятства всякакви спонтанни действия.

Таро карта на седмицата от 10 до 16 юни - Пет жезли

Тази седмица не е време да се опитвате да бъдете добри с всички - тайни пороци, сенки и тайни мирно пазени в "килера", буквално изплуват на повърхността. Колкото повече се опитвате да отричате някое качество в себе си, което не харесвате, толкова повече тази седмица ще ви провокира да го проявите. Затова го използвайте като помощник, а не като враг. Не се страхувайте, че ще се озовете не в най-добрия си вид.

В личния си живот поставете себе си на първо място. Ако ситуацията ви принуждава да избирате между вашите интереси и отношения, се доверете на интуицията си и няма да съжалявате. Не се отказвайте от позицията си, не избягвайте конфликтите, защото е време да поставите граници. Освен това през тази седмица дори не се опитвайте да сдържате грубостта си, след като сте видели и признали раздразнението си.

Можете наистина да преживеете криза и да излезете победител само след като приемете широк спектър от всичките си емоции. Винаги бъдете истински със себе си и другите. През следващите дни ще почувствате колко активни и леки са вашите мисли, ще бъдете доволни от простотата на възприятието. Използвайте изобретателния си талант, за да разрешите важни проблеми в работата. През следващите дни идват необичайни идеи дори за тези, които не са забелязали това преди.