Обърнете внимание на знаците на съдбата – те ще ви насочат в правилната посока.

Таро карта на седмицата от 18 до 24 декември – Паж жезли

Тази седмица ще донесе със себе си вдъхновяващи перспективи: мнозина ги очаква творчески период, спонтанен старт на нов проект или вълнуващо очакване. Може би вече чувствате вътрешна готовност за промяна. Всичко, което трябва да направите, е да изчакате знак от Вселената - получаването на важна информация, гореща новина или предложение, което ще отекне в сърцето ви. Този импулс ще бъде пламенен, но краткотраен и затова всички идеи трябва да се изпълняват, когато се зародят.

Ситуацията, която миналата седмица е изглеждала като задънена улица, в следващите дни ще се разкрие по нов начин. Това може да е „предизвикателство” на съдбата, изкушение, изпитание за пристрастена природа, тест за сила, неочаквано вълнуващо събитие.

Вслушайте се в желанието да тръгнете в нова посока, поемете инициативата, протегнете ръка, за да получите това, което искате, изявете себе си и своите намерения. Най-важният съвет на картата: колкото повече увереност и вдъхновение влагате в делата си, толкова по-добър ще бъде резултатът.