Карта Таро за седмицата: "Десетте жезъла"

Седмицата обещава да бъде напрегната и обстоятелствата ще задържат тази кипяща енергия. Затова може да ви се струва, че действията ви са ограничени или потиснати от външни фактори.

Ако възнамерявате да свършите всички планирани задачи през тази седмица, разпределете ги според важността им. А още по-добре - делегирайте някои от тях на хора, на които имате доверие. По този начин ще можете да останете на същото ниво: да постигнете успех и да избегнете изтощението.

За да сте сигурни, че отговорността, която сте си наложили, няма да ви натежи, преценете реалните си възможности. Ако подценявате личните и професионалните си качества, само продължаването на набелязания път към целта ще ви помогне.

Тази седмица е подходящо време да погледнете пътя си и да прецените дали тежестта, която се е превърнала в бреме, наистина съответства на вашите възможности? Като амбициозна млада, но много талантлива дама, понякога е трудно да откажете примамливите перспективи за бърз растеж. Може би е разумно да предадете тази щафета на някой друг и да продължите пътя си, изпълнени със сили и вдъхновение.