Картата таро за тази седмица е Императрицата. Тя ви съветва да прекарате идните седем дни, наслаждавайки се на живота. Дайте си най-доброто и правете само това, което наистина искате, без да правите компромис със себе си или нуждите си – това е истинският лукс. За жените е особено важно да достигнат до енергията на Императрицата – да взимат всичко, което поискат от живота, спокойно и с удоволствие, защото знаят, че го заслужават.

В сферата на взаимоотношенията тази седмица имате шанс да изпитате дара на взаимната любов или да започнете ново начинание. Всичко ще се развива бързо и ще бъде плодотворно. Картата Императрицата е индикатор за колосална животворна енергия, до която ще можете да се докоснете идната седмица. Също така, всичко, което е било в застой досега, ще се събуди и ще даде нови силни издънки, независимо дали става въпрос за нов проект, лични отношения, изцеление на тялото, изграждане на къща или проект, който някога е бил изоставен. Всеки бизнес, започнат през тази седмица, процъфтява, получава плодотворно развитие и води основателя си към прогрес.

Седмицата е и особено подходяща за прекарване на време сред природата, за да почерпите от нейната животворна енергия. Дори една обикновена разходка в парка ще ви се отрази благоприятно.

Постигането на целите ви ще допринесе чувство на сигурност, физически и емоционален комфорт и способност да се наслаждавате на живота. Не забравяйте да отделите време за почивка за душата и тялото. Заслужавате го.